Rebeka Dremelj in njen Sandi sta danes izjemno srečna, a vedno ni bilo tako: Rebeka se je spomnila svoje preizkušnje

Rebeka Dremelj in njen Sandi sta danes izjemno srečna, a vedno ni bilo tako: Rebeka se je spomnila svoje preizkušnje (foto: Instagram) Instagram
2. 4. 2021

Sta izjemno povezan in usklajen par, ki pa je v življenju prestal marsikatero preizkušnjo.

A vse skupaj ju je samo utrdilo, tako da danes kar žarita od sreče, uživata v družbi drug drugega in njunih dveh hčerkic. Rebeka, podjetnica in pevka, je objavila zapis, v katerem je razložila, kako je bilo z njo.

"1. april. Lažemo, se smejimo, se zabavamo. 6 let nazaj, mi ni bilo do smeha. Operacija. Diagnoza, ki jo nihče od nas ne želi slišati! Zato danes praznujem. Praznujem življenje, srečo, zadovoljstvo.

Vesela sem, da sem kar sem. Vesela sem, da imam ob sebi možnost stisniti svoji dve princeski, da lahko uživam v družini, da mi je dano delati to, kar me veseli. Jezna seveda, tako kot vsi državljani, na nebuloze, ki se dogajajo pri nas, ampak današnjega dne, mi ne bo pokvarilo nič. Niti maska, niti kakšen poseben tvit!  Danes slavim življenje, slavim zdravje. Ostanite zdravi prijatelji, imejte se radi in ne pozabite - zdravje je samo eno!!!!! Objem in imejte lep dan!," je zapisala ob fotografiji, na kateri s soprogom Sandijem ne skrivata svoje sreče.

Rebeka je namreč prebolela raka na ščitnici, tako da se dobro zaveda, kako dragocen je vsak dan. In živi s polnimi pljuči, obkrožena s svojimi najdražjimi. Sama pogumno ozavešča javnost o tej bolezni, pa tudi o drugih temah, ki se ji zdijo pomembne, in svoje izkušnje deli z drugimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo