Rebeka Dremelj in njen Sandi sta resničen sanjski par, poglejte si to neverjetno naklonjenost

Rebeka Dremelj in njen Sandi sta resničen sanjski par, poglejte si to neverjetno naklonjenost (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
29. 11. 2021

Zagotovo sta marsikomu za vzor, saj sta skupaj šla čez ovire in njuna ljubezen je še vedno izjemno močna.

Rebeka Dremelj, pevka in podjetnica, ter njen soprog Sandi rada pokažeta, kako izjemno povezana sta. Tokrat sta se skupaj odpravila v Carigrad oziroma v Istanbul, Rebeka pa je ponosno pokazala, kako se tam imata.

Katarina Čas je pokazala, kako je treba nositi skinny jeans v letu 2022: Njena eleganca je osupljiva!

Zdi se, da nadvse uživata, oba pa sta poskrbela za to, da jima je nadvse lepo. Njen Sandi jo je povabil na večerjo, kot je zapisala ob lepi fotografiji, ona pa je bila izjemno vesela. Uredila se je tako, da je marsikoga zagotovo pustila brez sape s svojo eleganco in lepoto, ki jo naravnost izžareva. Njena pričeska je zdaj precej krajša, a ji lepo pristoji in ji z obraza izbriše nekaj let.

Sandi je svojo Rebeko preprosto objel in s to gesto pokazal, koliko mu pomeni. Skupaj vzgajata hčerkici in poskrbita za to, da jim je vsem skupaj zelo lepo. No, v Carigradu sta, glede na Rebekine objave, sama. Očitno sta sklenila, da si vzameta nekaj časa samo zase in uživata drug z drugim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)