Rebeka Dremelj in njen Sandi sta videti filmsko, ko se odpravita na zabavo, samo poglejte si ta romantični prizor

19. 10. 2021
Deli
Rebeka Dremelj in njen Sandi sta videti filmsko, ko se odpravita na zabavo, samo poglejte si ta romantični prizor (foto: Instagram)
Instagram

Ob tem lepem prizoru smo lahko samo rekli: Vaaau! Res sta čudovit par.

Rebeka Dremelj in njen soprog Sandi sta par, ki je številnim za vzor. Skupaj sta že dolgo časa, prebrodila sta marsikaj, tudi Rebekino bolezen, in ostala povezana ter ljubeča drug do drugega. Svojima punčkama sta odlična starša in jima vsak trenutek stojita ob strani.

Joooj, kakšnega lepotca je k sebi stisnila Špela Močnik, prizor nas je čisto raznežil, tudi vas bo, ko vidite tole

Ker imata veliko obveznosti, si redko vzameta čas za večerno zabavo, a ko se odpravita v "lajf", znata v tem na vso moč uživati. To je jasno vidno s fotografije, ki jo je Rebeka delila s svojimi oboževalci. Pevka in njen Sandi sta videti naravnost sanjski par, kot iz kakšne pravljice. Rebeka je nadvse elegantna v črnih oblačilih in lepo, zlato torbico, Sandi pa je postaven in sproščen v modrem suknjiču in beli srajci. V rokah drži velik čopek rož.

Rebeka je v Instagram zgodbi opisala, za kakšno priložnost je šlo - njuna prijateljica je slavila okrogli rojstni dan, s Sandijem pa sta se z veseljem odzvala vabilu na zabavo. Brez dvoma je bilo lepo in živahno, slavljenka pa je bila zagotovo vesela tako lepe pozornosti - čudovitega šopka rož in obiska prijateljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik