Rebeka Dremelj in Werner skupaj na dopustu

Rebeka Dremelj in Werner skupaj na dopustu (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
30. 7. 2018

Med televizijskim šovom Zvezde plešejo sta se Werner in Rebeka precej povezala. Kmalu sta celo izdala duet Pss pss, ki sta ga posnela na obali Portoroža. Po vseh izzivih, ki sta jih prestala, pa sta si po spletu zanimivih okoliščin skupaj privoščila še prav poseben rajski dopust.

Werrner in Rebeka imata precej skupnega in med njima je tudi ljubezen do rajskih plaž. Po spletu okoliščin sta se družini našli na rajskih plažah Maldivov. "V bistvu nismo šli načrtovano na skupni dopust in tudi se nismo skupaj dogovarjali. Res pa je, da Werner dopustuje tam že vrsto let in vem, da je bil na številnih različnih otokih. Brez težav lahko rečem, da je velik poznavalec teh rajskih lepot," pove Rebeka, ki je Maldive sicer pred 11 leti s Sandijem že obiskala.

Rebeka in Werner

"Ampak takrat še nisva imela otrok. Letos sva se z možem po vseh aktivnostih, zvezdah in projektih odločila (od novega leta do zdaj sem namreč brez predaha neprestano delala), da gremo na konkreten dopust, kjer nas bodo razvajali v pravem pomenu besede in s pogledom na rajsko morje. Wernerja sem povprašala za nasvet glede otokov in tega, kateri bi bil za nas kot družino najbolj primeren. Potem je po spletu okoliščin tako naneslo, da smo se znašli na istem otoku, čeprav je bil Werner z družino tam že pred nami. Mislim, da so bili vse skupaj več kot 20 dni. Mi pa manj," je še dodala Rebeka.

Rebeka z otrokoma

Skupaj na plaži

In res, Werner in Rebeka sta izkoristila nekaj trenutkov za druženje, kamor sta umestila tudi promocijo njune pesmi Pss Pss. "V bistvu je bilo odlično, družila sva se, ko pa se nisva želela, se nismo. Ni bilo tako, da bi imel občutek, da je to dopust dveh družin, kjer se nenehno družiš in nimaš svoje zasebnosti. Sva pa bila vesela, ko sva videla, kako dobre odzive in vse oglede prejema najina pesem na YouTubu, mislim, da jih je že več kot 200 tisoč, kar je za slovenske razmere res odlično," je še dodala Rebeka.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo