Rebeka Dremelj je kot mama neverjetno sproščena

Že pri Šajani je bila z njim izredno zadovoljna, zato je bil tudi tokrat njena prva izbira. (foto: Story press) Story press
Vir: Story
5. 1. 2017

Čeprav je Rebeka Dremelj drugo hčerko na svetu pozdravila na začetku decembra, je energična pevka že v polnem pogonu. Oboževalce na družabnih omrežjih redno obvešča o tem, kako ji dneve lepšata njuni dve hčerkici, kot nam je povedala, pa se po porodu že zdaleč ni zaprla v svojo prelepo hišo na Dolenjskem.

Tudi Rebeka priznava, da je z drugim otrokom drugače.
Rebeka s svojima deklicama že uživa na sprehodih.

"Tisti, ki me pozna, ve, da nisem volk samotar. Obiske sem sprejemala že v porodnišnici, in tudi doma smo imeli že veliko obiskov, veliko pa jih še pričakujemo," nam je povedala in v smehu dodala, da so ji še posebej pri srcu obiski, ki za sabo še kaj pospravijo. "V mislih sem imela svojo mamo," se je pošalila Rebeka, ki se je tedna, v katerem je tudi Šajana imela počitnice, izredno veselila. "Sicer pa se mi zdi nesmiselno, da bi se tudi njej življenje preveč spremenilo. Že to, da je dobila sestrico, je velika sprememba, sploh za štiriletno deklico. Z možem nisva bila za to, da ne bi hodila v vrtec, ker tja rada hodi, vzgojiteljici pa naravnost obožuje," je še povedala Rebeka, ki je z enako veliko vnemo pohvalila tudi svojo drugorojenko, Sijo.

"Za zdaj je dojenčica, kot da je ni. Se pa seveda bojim, da je to kakšno zatišje pred nevihto. Sicer pa sem tudi sama kot mama neverjetno sproščena ter neobremenjena in prepričana sem, da tudi otrok to čuti. Pri Šajani je bilo sicer drugače. Ne veš, kako bi jo prijel, da ne bi česa zlomil, ne veš, kaj narediti, ko otrok joče ... Pri drugem že skoraj vse veš. Pa tudi, če česa ne veš, se ne obremenjuješ preveč," nam je pojasnila in dodala, da je vesela, da je mlajšo sestrico lepo sprejela tudi Šajana. "Zelo je srečna in navdušena nad sestrico. Vsak dan, ko pride iz vrtca, najprej priteče do Sije, ji da poljubček pa tudi umivanje rok in preoblačenje po vrtcu ne predstavljata nobenega problema več. Dobro ve, da bi bilo za Sijo nevarno, če bi zdaj zbolela," pojasnjuje Rebeka, ki se je z dojenčico že odpravila na vrsto sprehodov s svojim vozičkom Stokke.

"Že pri Šajani sem bila izredno zadovoljna z njim, zato je bil tudi tokrat moja prva izbira," je povedala pevka in dodala, da je poleg vozička Sija dobila veliko posebnih presenečenj. "Daril je bilo res ogromno. Vesela sem bila vsakega, najbolj pa me veseli, ko poleg Sije darilo dobi še Šajana, saj tako res nima razloga za ljubosumje, o katerem znajo mame povedati veliko," še pove.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije Story press

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story01/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 01/2017

Story 01/2017, od 29. 12. 2016