Rebeka Dremelj je naredila nekaj, kar sicer ne dela - pokazala je svoji hčeri, poglejte si, kako veliki sta že lepotički!

Rebeka Dremelj je naredila nekaj, kar sicer ne dela - pokazala je svoji hčeri, poglejte si, kako veliki sta že lepotički! (foto: Instagram) Instagram
24. 12. 2021

Pri tem pa je zakrila njuna obraza, saj se je že dolgo nazaj odločila, da svojih otrok ne bo izpostavljala javnosti.

Rebeka Dremelj je zagotovo oseba, ki je izkusila vse plati slave, saj je že dolgo časa na slovenski sceni - najprej kot misica, potem pa še kot pevka in uspešna podjetnica. Sama se dobro zaveda, da vse ni vedno samo pozitivno, zato svojih otrok ne izpostavlja vedno radovednim pogledom javnosti.

Tanja Žagar naredila izjemo (ja, omenila je otroka) in razkrila še recept za svojo okusno belo praznično torto!

Zdaj pa je naredila izjemo in objavila čudovit prizor, na katerem je skupaj s svojima hčerama, Šajano in Sijo, ter z njenim ljubečim soprogom Sandijem. Obraza otrok sta zakrita, a jasno je, da hitro odraščata in postajata pravi mladi damici, ki ju starša nadvse obožujeta.

Ob sliki je zapisala: "Je rekel mož: "dost je blu, tle je vse dragu, gremo domu…" No, treba je dodati, da so se vsi skupaj mudili na Laponskem, tam je tudi nastala prikupna družinska fotografija, ki jih bo brez dvoma spominjala na lepe dni, preživete v tej čudoviti deželi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)