Rebeka Dremelj je podlegla botoksu!

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
24. 10. 2013

Pevka Rebeka Dremelj je še pred nekaj meseci zatrjevala, da gubic nikoli ne bi gladila z botoksom, a si je pred kratkim premislila.

"Mnenje sem spremenila, ko so mi pojasnili, da botoks sploh ni takšen bavbav, kot si ga predstavljajo predvsem laiki. Hecno je, da z botoksom vsi povezujemo 'zategnjene' face, čeprav sploh ni tako.

Vsi tisti obrazi, ki se jim vidi, da so 'zategnjeni', uporabljajo veliko več kot le botoks in polnila. Botoks je neka preventiva za gubice in za to, da se vse skupaj malo omili. Definitivno pa ne bo noben lepotni kirurg z botoksom in polnili iz 'stare' naredil mlado," je priznala Rebeka in dodala:

"Še letos sem razmišljala, da je to brez zveze, potem pa sem iz dneva v dan ugotavljala, da se mi je začela poznati strašanska kronična utrujenost in da na slikah niti približno nisem več jaz. Še shujšala sem, tako da se mi je utrujenost še toliko bolj poznala. In sem morala temu reči stop."

Več o omenjem lepotnem posegu je povedala v intervjuju za revijo Story, v katerem se je dotaknila tudi materinstva in vrnitve na sceno po rojstvu Šajane.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 44/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 44/2013

Story Story 44/2013, od 23. 10. 2013