Rebeka Dremelj je praznovala rojstni dan in razkrila, kako sta jo presenetili njeni hčerkici

Rebeka Dremelj je praznovala rojstni dan in razkrila, kako sta jo presenetili njeni hčerkici (foto: Instagram) Instagram
27. 7. 2021

Pred kratkim je priljubljena pevka in podjetnica dopolnila 41 let.

Rebeka Dremelj seveda svojih let niti malo ne kaže, z nasmehom, lepo postavo in življenjsko energijo vedno znova očara svoje oboževalce, ki so se skupaj z njo veselili njenega rojstnega dneva.

"Pozdravlja vas 41.letnica! ♥️ Hvala vsem za čestitke, tisti, ki ste pa pozabili, pa evo vam opomnik🤣 ☀️♥️♥️♥️ Zjutraj me je že Šajana s prijatelji presenetila s torto v postelji, pa Sija z risbico, pa darilo, pa ah....super dan je. Hvala vsem mojim ☀️. Soseda @tinabarkovic tebi pa hvala za tortico! Zelo je lepa!," je ob lepem prizoru zapisala ganjena Rebeka. In res - torta je čudovita, tako darilo bi marsikoga razvedrilo.

Ob tej priložnosti je Rebeka nosila modno obleko na naramnice in z zanimivim, pisanim vzorcem, v kateri je videti kot mlado dekle. Čestitkam ob njenem jubileju so se pridružile znane Slovenke, med njimi Lili Žagar in Darja Gajšek, ki so ji zaželele veliko lepih doživetij v družbi najdražjih.

Brez dvoma bo tudi naslednje Rebekino leto polno dogodivščin, čudovitih srečanj in novih navdihov, s katerimi bo razveseljevala oboževalce. Ob tej priložnosti ji tudi v našem uredništvu želimo vse najboljše in veliko lepega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo