Rebeka Dremelj je strta, morala se je posloviti od nekoga, ki ji je veliko pomenil, žalosti ne skriva

Rebeka Dremelj je strta, morala se je posloviti od nekoga, ki ji je veliko pomenil, žalosti ne skriva (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
8. 8. 2022

Vsak, ki je kdaj imel hišnega ljubljenčka, dobro ve, kako hudo je, ko se živalica za vedno poslovi.

Rebeka Dremelj obožuje živali - pri njih doma je kar dolgih 14 let kraljevala prikupna mucka, imenovana Leni, ki pa se je pred kratkim poslovila. Naša pevka in podjetnica svoje žalosti ni skrivala in jo je delila z oboževalci.

Katarina Čas zavita v črno, močno ga pogreša

"Ni vse vedno samo z rožicami postlano! 🥲Tudi jočemo in smo zelo žalostni! Včeraj zvečer je bil tak večer in danes je tak dan. Naši muci Leni je nehal biti srček. 14 let je bila z mano in celo življenje s tamalima. Zelo smo žalostni, zelo, a hkrati veseli, da smo kar 14 let uživali ob njenem predenju vsak večer! Ko sem prihajala domov iz nastopov sredi noči, je bila ona tista, ki me je čakala na stopnicah! Zadnja leta pa je imela navado vsak večer zaspati na Šajaninih prsih. Bo kar izziv nadomestiti to praznino," je zapisala Rebeka ob fotografijah njihove ljubljene mucke.

Številni oboževalci so jo še kako dobro razumeli, posebej tisti, ki sami imajo kakšnega hišnega ljubljenčka. Izrazili so ji sožalje in namenili številne tolažilne besede. Te ne bodo mogle zapolniti praznino, ki je nastala ob slovesu, a zagotovo bodo vsaj malce omilile bolečino, ki jo čuti vsa družina.

Morda bodo sčasoma lahko odprli vrata svojega doma še eni prijazni živalici, ki bo pri njih imela krasen in ljubeč dom, prav takega, kot ga je imela Leni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)