Rebeka Dremelj je v tej obleki videti kot diva, samo poglejte, kako je lepa

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
19. 4. 2021

Naša znana pevka in podjetnica zna izbrati obleke, v katerih je resnično čudovita.

Zaveda se, da je marsikomu vzornica, zato se potrudi in svoje sledilce razvaja z raznimi outfiti, ki jih pokaže na slikah na družbenih omrežjih. Tokrat je izbrala čudovito vzorčasto obleko brez rokavov, ki ji resnično pristoji kot ulita. Barve se lepo ujemajo z Rebekinimi rjavimi lasmi, s svojim stajlingom pa izraža eleganco in sproščenost hkrati. In za kakšno priložnost je šlo? Rebeko je razveselilo dejstvo, da je bila nominirana za fatalno žensko.

Ob tem je zapisala tole: "Če je fatalna ženska ženska, ki z eno roko hrani, z drugo brani in za dobro jutro, razjasni ti nebo, ker ona zmore vse to...potem mi recite fatalka. Če je fatalna ženska nepremagljiva, ki gre preko trnja do zvezd...potem mi recite fatalka. Če je fatalna ženska tista, ki verjame v sanje in v lepši svet in kadar ji hudo je, se pobere spet...potem mi recite fatalka. Ali pa kar ŽENSKA!"

Dodala je, da se ne počuti nič bolj in nič manj fatalno, kot vse ostale ženske, a je hkrati vesela, da lahko predstavlja ženske - mame, druge žene, neporočene ženske in vse ostale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo