Rebeka Dremelj je v tem trendovskem krilu noro mladostna in seksi, tudi ve ga boste hotele imeti v omari

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
28. 5. 2021

Njeni oboževalci lahko samo vedno znova ugotovijo, da je iz leta v leto videti boljše in mladostnejše.

Ja, to je Rebeka Dremelj, mamica, pevka in uspešna podjetnica, nekdanja misica, ki ji je uspelo laskavi lepotni naziv dobro izrabiti na svojih kariernih poteh. Zdi se, da ji uspe vse, česar se loti, a uspeh ne pride preko noči in ni naključje. Je rezultat trdega dela in velikega truda, kar Rebeka dobro ve in to večkrat poudari. Zaradi njene iskrenosti jo cenijo mnogi in jim predstavlja pravo vzornico.

Sama jim pozornost vrača - svoje sledilce na družbenih omrežjih in zveste oboževalce zna razveseliti s kakim lepim prizorom ter jim tako pokaže, da se v svoji koži še kako dobro počuti. S fotografijo, ki jo je objavila pred kratkim, je marsikoga pustila odprtih ust, saj je v športno-elegantnem stajlingu videti izjemno mladostno.

Izbrala je dolgo, malce prosojno krilo, ki ji ga zagotovo zavida marsikatera dama. Je lahko, udobno in zračno, kot nalašč za pomladno-poletne tople dni. Kombinirala ga je z ozko belo majčko in dodala nadvse efektiven kos garderobe, brezrokavni jopič iz večnega jeansa. Njeni bujni in dolgi lasje so rahlo nakodrani, kar jim daje kanček nagajivosti in igrivosti. Vsekakor slog, ki je vreden posnemanja. Skupni vtis? Prava paša za oči in resnični modni navdih!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)