Rebeka Dremelj je z malo Sijo po štirih dneh zapustila porodnišnico

Rebeka Dremelj je z malo Sijo po štirih dneh zapustila porodnišnico (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
19. 12. 2016

Rebeka Dremelj je s svojo družinico že v varnem objemu doma. Konec prejšnjega tedna je namreč zapustila brežiško porodnišnico, kjer je rodila drugo hčerko.

Rebeka je s svojo družinico končno doma in tudi revija Nova je dobila ekskluzivni vpogled odhoda iz porodnišnice, ko jo je pri tem ujel paparac. Po štirih dnevih od poroda je Rebeka z možem Sandijem zapustila porodnišnico. Brežiška porodnišnica je ena od najmanjših v Sloveniji, saj se vsako leto tam rodi okoli 500 otrok iz štirih okoliških občin. In Sija, kot sta starša poimenovala drugo hčerkico, je na svet prišla prav tam. Sandi se je na dan odhoda v dopoldanskem času pripeljal do vhoda, kjer je parkiral in najprej v avto odnesel vse osebne stvari in nato še vse preostalo, kar je Rebeka dobila v dar. Opazili smo, da ima malčica tudi vse najnovejše pripomočke, med drugim lupinico Stokke, v kateri je ob odhodu iz porodnišnice mirno spala.

Po tistem, ko je Sandi zložil vse stvari v avto, se je odpravil v porodnišnico še po Rebeko in Sijo. Družinica je bila brez Šajane, ki je bila v tem času, kot smo izvedeli, v vrtcu. Je pa tudi Rebeka po prihodu domov že objavila fotografijo, kakšen lep sprejem sta doživeli ob prihodu domov.

Rebekin adventni koledar

Kljub temu da je Rebeka nedavno rodila, pa je na svoji Facebook strani za vse svoje oboževalce pripravila prav posebni adventni koledar in tako vsak dan obdaruje vse tiste, ki sodelujejo. Pri tem so ji na pomoč priskočili tudi številni pokrovitelji, Rebekina darilca pa iz dneva v dan dobivajo več tisoč ogledov, pritegnila so že več tisoč sledilcev. Tako je na primer podarila tudi otroško posteljico in za to dobila več tisoč všečkov in kandidatov za nagrado. Seveda je Rebeka te svoje dejavnosti načrtovala že veliko pred porodom, a zdaj se zdi, kot da neumorno dela in skrbi še za svoje oboževalce tudi v teh prazničnih dneh.

BARBARA MAJIČ

Priporočamo