Rebeka Dremelj jemlje dih v oranžnih kopalkah: Poglejte si, kako izklesano postavo ima mamica dveh otrok

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
23. 7. 2020

Izjemno postavna, vitka in nadvse lepa: to ni čudež, to je Rebeka!

Nekdanja miss Slovenije, ki je pozneje postala pevka, nato pa še uspešna podjetnica, lepo skrbi zase. To vedno znova dokazuje s slikami, na katerih lahko občudujemo njeno postavo, ki je po dveh porodih naravnost neverjetno čvrsta.

Verjetno se lahko Rebeka delno zahvali dobrim genom, večinoma pa svojemu trudu, disciplini in prizadevanjem po ohranitvi svojega zdravja in lepote. Trenutno se mudi na počitnicah, a po njenih besedah sodeč se bodo te kmalu končale.

"Pismooo ni mi jasno zakaj prvo rabim par dni, da se sploh navadim , da sem na dopustu, ko pa se navadim, ga je pa že skor konc."

Tako prisrčno je Rebeka komentirala fotografijo, na kateri uživa ob morju v dvodelnih oranžnih kopalkah, ki izjemno lepo pristojijo njeni zagoreli polti - in če smo iskreni, tudi njenemu stasu. Upamo, da si je lepotica nabrala novih moči za spoprijemanje z vsakdanjimi dolžnostmi. Brez dvoma nas bo še naprej razveseljevala s svojimi projekti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pismooo ni mi jasno zakaj prvo rabim par dni, da se sploh navadim , da sem na dopustu, ko pa se navadim, ga je pa že skor konc....😞😞😞 Aaaaa....

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on