Rebeka Dremelj: Ljubezen ni v krizi!

Vir: Story
7. 8. 2009

Ljubezen med pevko Rebeko Dremelj in njenim Sandijem očitno ni v tako hudi krizi. Par se je namreč odpravil na dopust v Grčijo, pred odhodom pa sta se na letališču obnašala kot sveža zaljubljenca.

Poljubčki, objemi in nežni pogledi, ki sta si jih tik pred odhodom na oddih na enega izmed grških otokov izmenjala pevka Rebeka Dremelj in njen fant Sandi Škaler, niso z ničimer nakazovali, da bi bila njuna ljubezen v kakšni hudi krizi.

Namigovanja so se začela sredi julija, ko je eden izmed najbolje prodajanih bosanskih tabloidov Svijet na naslovnici s pompoznim naslovom objavil, da so Rebeko končno ujeli z mladim pevcem Arminom Muzaferijo, pevko pa je vse skupaj precej razburilo, saj na Armina gleda kot na mlajšega brata in niti v sanjah ni pomislila, da bi bila z njim lahko kaj drugega kot dobra prijateljica in glasbena kolegica.

Rebeka in Sandi sta skupaj že deset let, lani pa sta se iz stanovanja v hiši njegovih staršev preselila v prelepo hišo v Brezini, ki jo je iznajdljiva Rebeka postavila kar med snemanjem resničnostnega šova Brez strehe nad glavo. Velja za eno izmed najbolj pridnih in zaposlenih slovenskih estradnic, zato je logično, da je to vplivalo tudi na njeno zvezo s Sandijem.

“Vpliva zagotovo … Vendar ne vpliva slabo. Če si z nekom v zvezi že deset let in če si vsak dan skupaj, nonstop … Se verjetno že malo naveličaš, kajne? No, midva, mislim, da še nisva naveličana drug drugega, ker se bolj malo vidiva, in vsakič, ko sva skupaj, sva vesela, da sva skupaj, sva dobro volje (no, ne ravno vedno) in poskušava skupni čas izkoristiti čim bolj kakovostno. In verjeli ali ne, po desetih letih skupnega življenja še vedno kdaj ugotovim o njem kaj, česar prej nisem vedela,” je pred časom povedala v intervjuju za Story, kjer je Sandija hvalila na vso moč.

Da je ponosen na njene uspehe, da trpi vse to, česar verjetno 90 odstotkov moških ne bi. Da trpi to, da nima vedno opranih in zlikanih srajc, ko pride domov, da nima skuhanega kosila, se ne 'vtika' v njen poslovni svet, se ne obremenjuje in ne kaže ljubosumja.

“Tega pri tem tempu res ne potrebujem - ljubosumnega dedca,” je še takrat povedala. Za Rebeko je tako precej naporno leto, poslovno in zasebno, zato ji bo oddih v Grčiji prišel še kako prav, s Sandijem pa se bosta lahko končno v miru posvetila drug drugemu.

Andreja Freyer

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story