Rebeka Dremelj: Materinstvo jo je spremenilo

Rebeka Dremelj (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
10. 1. 2014

33-letno pevko Rebeko Dremelj smo v javnosti vajeni videti urejeno od glave do peta, sama pa pravi, da je doma zgodba malce drugačna.

"Joj, verjamete ali ne, ampak pride dan, ko se pozabim ves dan počesati. (smeh) Urejena sem, ja, ampak vedno v trenirki, brez make-upa z nepočesano frizuro. (smeh)"

V zadnjem letu pa je osvojila tudi nekaj novih gospodinjskih veščin, ki jim prej, ko še ni bila mama, ni namenjala toliko pozornosti. Ena izmed njih je kuhanje.

"Verjamete ali ne, ampak pred nekaj leti sem se delala norca iz sebe, da še jajc ne znam speči. Ko sem bila noseča, sem imela malo več prostega časa kot sicer in sem zelo veliko kuhala. Po knjigah seveda. No, lahko vam rečem, da sem pred dobrima dvema tednoma imela na kosilu 17 ljudi. In vsi so šli zelo siti domov. (smeh) Torej, nekaj že znam narediti. Za šefa v gostilni pa še vedno ne bi bila. (smeh)"

Rebeka in Sandi

S Sandijem si porazdelita vse naloge

Ker sta s Sandijem zelo zaposlena, nas je seveda zanimalo, kako imata doma urejeno vse, kar se družinskih obveznosti tiče.

"Ni panike. Oba delava vse. Oziroma Sandi zna vse. In če jaz ne morem, naredi on. V večini primerov pa si tako ali tako ljudje narobe predstavljajo mojo odsotnost. Jaz ponavadi dam otroka spat, šele potem grem od doma, saj so moji nastopi ponoči. In otrok sploh ne ve, da mame ni bilo doma. Zjutraj, ko se zbudi, je mama spet tu. Res je, da je pogled nanjo malo upadel, ampak jaz sem tu!"

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 03/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 03/2014

Story Story 03/2014, od 08. 01. 2014