Rebeka Dremelj: Na počitnicah v arabskem svetu

Uživanje ob večerih je bilo za Rebeko sproščujoče. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
16. 5. 2016

Pevka Rebeka Dremelj si je pred kratkim vzela nekaj trenutkov zase in družinico. Pot jih je odpeljala na nepozabno raziskovanje arabske kraljevine Bahrajn.

Rebeka je z možem Sandijem in hčerkico Šajano uživala v arabski deželici. Otoška država v Perzijskem zalivu je najmanjša med drugimi arabskimi državami in zadnjih 30 let povezana z mostom s Savdsko Arabijo, dolgim 25 kilometrov, ki so ga poimenovali King Fahd Causewy. Rebeka si je tako privoščila nekaj oddiha in si napolnila baterije. Z družinico so poležavali na plaži, se prepuščali morskim radostim in si ogledali tudi nekaj znamenitosti. V glavnem mestu Manama jih je najbolj navdušila arhitektura velikega World Trade Centra.

"Bahrajn slovi po številnih znamenitostih. Med njimi so to zagotovo največja ohranjena prazgodovinska grobišča na svetu, ki naj bi jih bilo več kot 170.000, razporejena pa so v 30 kvadratnih kilometrih, kraljevske grobnice in najstarejše mesto Muharraqs, hiša biserov trgovca Bait al Siyada in drevo življenja Al Haya na jugu, za katero nihče ne ve, od kod črpa vodo za rast, in seveda legendarna proga za formulo 1, ki je odprta za ogled ob koncih tedna," je povedala Rebeka.

Napisala: MIMA

Značke: Rebeka Dremelj
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story19/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 19/2016

Story 19/2016, od 05. 05. 2016