Rebeka Dremelj na vso moč pohvalila simpatično Nastjo, podjetnico in snaho Rosvite Pesek

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
1. 9. 2020

Dve nadvse prikupni dami sta se postavili pred objektiv in nastal je prizor, ki je predvsem zelo nasmejan.

Znana novinarka in televizijska voditeljica je pred kratkim postala tašča. Njen sin Filip se je namreč poročil z Nastjo Kramer. Tako Filip kot njegova soproga sta podjetnika, Nastja je namreč solastnica blagovne znamke Malinca, njeno kakovost pa je prepoznala tudi Rebeka Dremelj.

"Tole je Nastja! Ali po domače- Malinca Nastja. Seveda ste za trgovino Malinca že slišali kajne? Res je asica. Ko človek gleda njene uspehe se zdi, da to vse pometa z levo roko in od takih ljudi, kljub temu, da so veliko mlajši kot recimo ti, se je treba učiti. Mlada, nadobudna, polna energije, polna entuziazma. Tudi jaz sem bila taka! Zdaj bi človek rekel, da sem se že malo "zmatrala". Ampak drugače pa je to to. To je zagotovilo za uspeh. Prišla je k meni na kavo in s sabo prinesla svojo kavo! Haha, to se še tudi ni zgodilo. Malinca, Maca kava. Baje da uravnava hormone. Jaz sem spila kar dve skodelici. Za vsak slučaj," je ob njuni skupni sliki zapisala Rebeka.

No, lepo je, ko taka podjetnica, kot je Rebeka, zna pohvaliti drugo, kajne? Ne dvomimo, da sta si imeli dekleti veliko za povedati in da sta ob kavici pretresli še marsikatero zamisel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tole je Nastja! Ali po domače- Malinca Nastja.😂 Seveda ste za trgovino Malinca že slišali kajne? Res je asica. Ko človek gleda njene uspehe se zdi, da to vse pometa z levo roko in od takih ljudi, kljub temu, da so veliko mlajši kot recimo ti, se je treba učiti. Mlada, nadobudna, polna energije, polna entuziazma. Tudi jaz sem bila taka! Zdaj bi človek rekel, da sem se že malo "zmatrala". Ampak drugače pa je to to. To je zagotovilo za uspeh. Prišla je k meni na kavo in s sabo prinesla svojo kavo! Haha, to se še tudi ni zgodilo:-) Malinca, Maca kava. Baje da uravnava hormone. Jaz sem spila kar dve skodelici. Za vsak slučaj.😂 @malincanastja

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo