Rebeka Dremelj: Najprej nagrada, potem poroka

Rebeka je bila spet očarana nad sprejemom, ki ga je doživela v Bolgariji, kjer se je udeležila podelitve nagrad glasbene televizije Balkanika, seveda pa se zdaj bolj kot nagradi posveča poroki. (foto: Story Press) Story Press
Vir: Story
10. 6. 2011

Ta teden se je Rebeka Dremelj vrnila iz Bolgarije, kjer je dobila balkansko glasbeno nagrado za najboljšo izvajalko iz Slovenije (pesem Čarobni zagrljaj oziroma Pod mojo kožo v sloven­ski različici), zdaj pa ima pred sabo še en cilj: da bi bila na poročni dan čim lepša in da bi seveda vse potekalo tako, kot mora.

Priljubljena pevka, ki je bila v Sofiji minuli konec tedna v središču pozornosti, saj so tudi Bolgari navdušeni nad njeno karizmo, je izpeljala že kup velikih projektov. Ampak če je mislila, da je bil album za balkansko regijo, ki ga je izdala konec lanskega leta, največji podvig v njenem življenju, je zdaj gotovo ugotovila, da je poroka bolj zahtevna od kateregakoli glasbenega projekta. Čeprav je album snemala več kot leto dni, čeprav je sodelavce zbirala po vsej regiji ... je poroka še bolj zapletena.

Rebeka o pripravah na poroko ne želi govoriti. Pravzaprav je slabe volje že zaradi tega, ker je novica sploh prišla v javnost. Sama sicer nikoli ni skrivala, da s Sandijem načrtuje skupno življenje, in pred leti ga je v svojih intervjujih rada zbadala, naj jo vendar že enkrat zaprosi. Ko pa je zaročni prstan končno dobila, je postala precej bolj skrivnostna.

Rebeka je namreč svojim najbližjim večkrat povedala, da si ne želi iz poroke narediti medijskega cirkusa. Morda je presenetljivo, da zvezdnica, ki je celo hišo gradila z medijskim pompom (takrat je imela resničnostni šov na TV Paprika), želi vse v zvezi s poroko skriti pred javnostjo. Prav zato pevka vsakič, ko jo mediji povprašamo o podrobnostih v zvezi s poroko, pogovor obrne na glasbeni posel.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story