Rebeka Dremelj: Nakupuje 100 na uro

Vir: Lea
23. 6. 2012

Za nosečnice pravijo, da so večinoma zelo muhaste. In če je nosečnica še zvezdnica, se zadeve seveda stopnjujejo.

Tako je ena od najbolj slavnih Slovenk vseh časov in že lepo zaobljena nosečnica Rebeka Dremelj še pred kratkim na veliko javno razlagala, kako bo med nosečnostjo nosila kar običajno garderobo, le kroje bo izbrala takšne, da imajo spredaj malce več prostora. No, objavljamo fotodokaze, da to še zdaleč ni res.

Rebeka je vedno skrbela za to, da je bila modno oblečena. Celo svojim kolegicam je znala svetovati pri nakupih. Očitno pa je zdaj kakšna kolegica, ki je že bila noseča, svetovala tudi njej, saj se je našemu fotografu zdelo, da pevka točno ve, kaj si želi, in kar si je zamislila, je prodajalki v Baby centru v ljubljanskem nakupovalnem središču tudi na dolgo in široko, a očitno uspešno, razložila. Ves čas pomerjanja oblačil in ogledovanja izdelkov je bila namreč videti zelo zadovoljna.

Zahtevna nakupovalka

Glede na to, da je Rebeka znana po tem, da skrbno izbira oblačila in je pri kosih, ki jo navdušijo, pripravljena seči tudi zelo zelo globoko v žep, pri nakupovanju nosečniških oblačil in opreme za dojenčka ni prav nič drugače. Izbirala je namreč med oblačili blagovnih znamk Noppies in Esprit, ki sodijo med najbolj kakovostne in primerno zasoljene.

Čeprav je običajno pri nakupih sama svoja stilistka, pa so ji tokrat prodajalke svetovale, kaj bi bilo najbolj primerno za to, da je ne bi tiščalo v trebušček. Da bo v novih oblačilih lepa in elegantna, ne dvomimo, saj smo se lahko prepričali, da je Rebeka še vedno zelo postavna in se je očitno poredila samo v trebušček, kjer pridno raste mala deklica ...

Večnamenska torbica

Zanimivo je, da je zelo veliko časa namenila nakupu torbe. Rebeka je vedno izbirala zanimive modne torbice, tako da bo tudi z novo zelo elegantna. Seveda pa to ni običajna ženska usnjena torba, ampak je to torba z dodatno vrednostjo, saj gre za previjalno torbo znamke Lässig, ki je hkrati zelo modna, ima pa tudi dodatke, kot sta previjalna podloga in termo torbica za stekleničko. Tako bo lahko tudi na sprehodih hitro rešila kakšen smrdeč problemček.

Glede na to, da je Rebeka tokrat v velikih vrečkah odnesla kup garderobe za tri mesece, kolikor ji še manjka do poroda, bomo seveda pridno na preži, da jo ujamemo še pri kakšnem zanimivem nakupu za dojenčico ali zanjo.

Prijateljice jo na veliko hvalijo

Rebeka ima kar nekaj dobrih prijateljic, ki so že mamice enega ali dveh otročkov. Zaupale so nam, da so bile kar malce zaskrbljene zanjo, češ: le kako bo tako velika zvezda, kot je Rebeka, od nekdaj ponosna na svojo postavo, prenašala nosečnost in predvsem trebušček, kaj šele, če se bo zelo zredila ... Zdaj pa ji priznavajo, da nosečnica lepša, kot je Rebeka, že ne more biti. "Skrbi za pravi način prehrane in nima niti enega odvečnega grama maščobe, poleg tega pa je tudi aktivna, kot je bila od nekdaj. Posli, urejanje hiše in okolice, vožnja z avtomobilom ... "Super ženska, ki bo stoodstotno tudi super mama," pravijo prijateljice.

Priporočamo