Rebeka Dremelj: Neustavljiva mašina

Vir: Nova
5. 10. 2010

Ko se je že vse glasneje šušljalo, da je zvezda Rebeke Dremelj na glasbenem nebu očitno v zatonu, je pred dnevi sledilo še Rebekino elektronsko sporočilo, ki se nam je zdelo povsem nerazumljivo in je sprožilo ugibanja, ali se ji ni morda malce omračil še um.

Pisalo je: »Čez deset minut se pripravite, ker boste prejeli sporočilo.«

No, po tem času je res sledilo novo poročilo – ugotovili smo, da njena kariera ni v zatonu in da je njen um močno bister.

Glasilo se je: »Vzemite svinčnike in si rezervirajte 9., 10. in 11. oktober.«

Rebeka je še razložila, da vso slovensko medijsko kot tudi dobršno prijateljsko estradno srenjo vabi v Sarajevo, da z nami proslavi izid novega albuma z naslovom Differo.

Spanje v Hollywoodu

Rebeka bo tri dni popolnoma razvajala predstavnike sedme sile in estradnike, ki se bodo udeležili njene predstavitve novega albuma. Prenočitve, prevoz, hrano in pijačo pa v celoti krije sama. Vse se bo začelo z odhodom avtobusa agencije Kompas v soboto zjutraj, sledilo bo nekaj presenečenj, ki za zdaj ostajajo skrivnost, vrhunec pa se obeta v nedeljo zvečer, ko bo zapeljiva in drzna gospodična v kreaciji Mira Mišljena in obutvi Mitje Hojaka v klubu Coloseum Sarajevo pokazala, kaj je z dušo in srcem počela nekaj zadnjih mesecev.

Pri projektu ni sama, saj ji je poleg bosanske ekipe v Sarajevu na pomoč v Sloveniji priskočil tudi utečen poslovni duo Katja Mlakar in Domen Mavrič. Medtem ko se bo vse dogajalo v Sarajevu, pa bodo povabljeni gostje prenočili kar v Hollywoodu. Seveda ne čez lužo, ampak gre le za ime enega najbolj znanih hotelov v središču Ilidže, zelene oaze Sarajeva.

Zvezde navalile

Da bo v Bosni še kako zabavno, pove tudi to, da so se poleg številnih urednikov in novinarjev na vabilo odzvali tudi zvezdniki: Samuel Lucas, Marko Vozelj, Violeta Tomič, Jasna Kuljaj, Lara Jankovič, Mitja Hojak …

Seveda si Rebeka želi ob sebi čim več prijateljev, med katerimi je zagotovo tudi Jan Plestenjak. Ali se bo zvezdnik pojavil na promociji, pa bomo videli natanko 10. 10. 2010 ob 20.10.

Zoja Ahlin

Značke: Rebeka Dremelj