Rebeka Dremelj: Novi stari avto, da sosedje obmolknejo

Rebeka Dremelj s svojim novim avtom (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
31. 1. 2012

Pevka Rebeka Dremelj je spet na udaru, tokrat zaradi jeklenega konjička. Razkrivamo 'bizarni' razlog za njen novi avto. Rebeka naj bi namreč izbrala isti model v isti barvi samo zato, da sosedje ne bi bili nevoščljivi!

Pred kratkim je pevka Rebeka Dremelj zamenjala avto. Ampak tega skoraj ni opaziti, saj je lepotica, ki se je ravno vrnila s poročnega potovanja po Ameriki, izbrala enak avto, kot ga je vozila! Ker je to precej nenavadno, saj navadno vsak, ki menja avto, izbere takšnega, ki je še malo boljši od prejšnjega, nas je zanimal razlog. Ko smo iskali informacije, pa smo izvedeli precej ponavadi pojasnilo – enak model avta je izbrala zaradi sosedov.

Nevoščljivost?

Slovenci smo po naravi nevoščljivi. Verjetno ste že slišali kakšno zgodbico o sosedovi travi ali kravi, ki naj crkne ... Rebeka živi v vili, ki v njeni soseski močno izstopa, saj je dejansko zelo luksuzna. Zato nas ne bi presenečalo, če bi imeli tamkajšnji prebivalci veliko dela s slavno sosedo. In če je tako, je seveda pričakovano, da pozorno spremljajo menjavo avtomobila. Rebeka že več let vozi nissana, vendar vozila, ki jih dobi sponzorsko, menja na pol leta. Pred leti je zamenjala znamko, zdaj pa ima že skoraj dve leti istega – srebrnega qashqaija.

Rebekina resnica

Je Rebeka resnično vzela vozilo iste znamke, barve in celo opreme zato, da ne bi šla v nos sosedom? Sprva smo imeli pri preverjanju govorice, da naj bi bili sosedje glavni razlog za to, da ni zamenjala tipa vozila, precej težav, saj pevka ni bila dosegljiva. Ker pa se je ravno konec tedna vrnila s potovanja, nam jo je uspelo priklicati.

»(smeh) Seveda, zaradi sosedov si ne upam menjati avta,« se je smejala Rebeka, ko smo ji povedali, kaj nam je prišlo na uho. Potem pa se je zresnila, povedala, da ima s sosedi čudovite odnose in nikoli ni dobila občutka, da bi jih karkoli motilo, zato niti pomislila ni na kaj takega. »Pravi razlog je to, da sem se tega vozila navadila. Imela sem že najrazličnejše avtomobile, ta pa mi resnično ustreza in se mi zdi trapasto, da bi izbrala nekaj drugega samo zaradi spremembe. Poleg tega, da se mi zdi optimalna izbira, pa je tudi bolj enostavno, saj ga na parkirišču takoj prepoznam. Nisem namreč prepričana, ali bi avto našla, če bi nenadoma vozila drug avto, saj sem pogosto precej raztresena,« nam je priznala pevka.

Priporočamo