Rebeka Dremelj o tem, kaj ji pomeni čisti užitek, presenečeni boste

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
17. 11. 2020

Marsikdo med nami ima kakšno dejavnost, ki nas še posebej osrečuje.

Pri tem ni nobena izjema niti uspešna podjetnica in pevka, priljubljena Rebeka Dremelj, ki je tokrat pokazala, kaj ji prinaša čisti mir in kdaj se lahko povsem sprosti. Verjetno so mnogi presenečeni, da gre za početje, ki ni nič posebnega - za vožnjo z avtomobilom.

"Včasih mi je vožnja z avtom predstavljala željo po teleportiranju iz kraja v kraj, danes pa predstavlja čisti užitek, mir, svobodo in pa edini trenutek ko "slišim" samo sebe! Se bom še kar en dodaten krog odpeljala....po svoji občini...," je ob tem prizoru iskreno zapisala Rebeka.

Ja, zagotovo ji ob vseh družinskih in poslovnih obveznostih pogosto zmanjka časa, ki bi ga lahko posvetila samo sebi, da si umiri misli in razveseli dušo. Je pa ena tistih žensk, ki zna potegniti najboljše iz vsake situacije, tako da ni nič čudnega, da trenutke, ki jih preživi v avtomobilu, izkoristi kolikor se da. S tem je jasno pokazala, da je lahko tudi vožnja svojevrstna meditacija.

Njeni sledilci pa niso mogli mimo dejstva, da je videti fantastično, sproščeno in mladostno, njena pričeska pa je sveža in bujna. Lahko ji samo rečemo še: Kapo dol, Rebeka, saj ti tudi v teh koronačasih uspeva širiti pozitivno energijo in dobro voljo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo