Rebeka Dremelj objavila ganljiv zapis o Alenki Košir

Rebeka Dremelj objavila ganljiv zapis o Alenki Košir (foto: arhiv Pop TV, Bor Slana, Tibor Golob) arhiv Pop TV, Bor Slana, Tibor Golob
5. 4. 2019

Slovenska pevka in manekenka Rebeka Dremelj se je na ganljiv način poklonila nekdanji ženi Jureta Koširja, Alenki Košir.

"Poznava se že od mojega 16 leta! Od nekdaj jo občudujem. Nekaj let nazaj so me za en intervju vprašali, katera je zame najlepša ženska v Sloveniji. In iz prve sem izstrelila, da Alenka Košir! Je lepa, pametna, pa še dobre nasvete daje vsem nam, ki smo malo leni, da bi se premaknili iz svoje cone udobja. Pa sem se odločila, da jo povabim k sebi v kuhinjo, da me nauči pripraviti, kako tisto zdravo jed, ki zgleda vrhunsko, pa je ziher zapletena za pripravit ... No, pa sem ugotovila, da temu ni tako. Zgleda zdravo, je zdrava, pa še čisto enostavna je za pripravit! Prisežem! Kmalu vse in še več na mojem blogu, do takrat pa pošiljava obe en velik zdrav kuharski poljub iz moje kuhinje," je Rebeka Dremelj zapisala na svojem Instagram profilu.

Prepričani smo, da ima tudi Alenka Košir zgolj lepe besede za svojo dolgoletno prijateljico in da bo Rebeko naučila marsikatero preprosto jed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poznava se že od mojega 16 leta! Od nekdaj jo občudujem. Nekaj let nazaj so me za en intervju vprašali, katera je zame najlepša ženska v Sloveniji. In iz prve sem izstrelila, da Alenka Košir! Je lepa, pametna, pa še dobre nasvete daje vsem nam, ki smo malo leni, da bi se premaknili iz svoje cone udobja. Pa sem se odločila, da jo povabim k sebi v kuhinjo, da me nauči pripraviti kako tisto zdravo jed, ki zgleda vrhunsko, pa je ziher zapletena za pripravit....no, pa sem ugotovila, da temu ni tako. Zgleda zdravo, je zdrava, pa še čisto enostavna je za pripravit! Prisežem! Kmalu vse in še več na mojem blogu, do takrat pa pošiljava obe en velik zdrav kuharski poljub iz moje kuhinje.😘 #kuhanje #electrolux #nepremagljiva

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on