Rebeka Dremelj očarala s to obleko, ki jo je oblekla za svojega Sandija. Le zakaj?!

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
17. 2. 2021

Naša priljubljena pevka, pa tudi podjetnica in mamica, je pred kratkim prebolela covid-19.

V času prebolevanja bolezni ji ni bilo prijetno, a je s svojim močnim duhom ohranila veder in pozitiven pogled na svet. Zdaj, ko je vse skupaj že za njo, je Rebeka Dremelj pokazala, kako očarljiva pravzaprav je.

Nadela si je lepo, črno obleko in čudovite čevlje v črno-belem zebrastem vzorcu in se postavila pred objektiv. Fotografijo je objavila na Instagramu, ob njej pa zapisala: "Je rekel, zrihti se, te peljem na večerjo! Pa sem se zrihtala.... Kakorkoli obrneš, v lepi obleki tudi jajca na oko za domačo mizo, dobijo čisto nov pomen..."

S tem je pokazala, da si je tudi v časih, ko (žal) obroka ne moremo pojesti v naši priljubljeni restavraciji, možno posebno ozračje pričarati tudi doma. Pomembno je, kako gledamo na celo zadevo - s pozitivnim pristopom je marsikaj lažje.

Rebeka in njen Sandi sta pred kratkim, prav na Valentinovo, praznovala posebno obletnico. Leta 1999 jo je zdaj že soprog na ta dan peljal na prvi zmenek. Očitno sta sklenila, da bosta spomin obeležila še z večerjo v domačem okolju. Zagotovo sta se ob tem imela nadvse lepo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)