Rebeka Dremelj odkrito o napaki, ki jo je stala zelo veliko in jo je spremljala še dolgo časa

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
17. 5. 2021

Vsi ga kdaj - po domače povedano - "pobiksamo", še posebej v mladih letih, ko ne razmislimo prav dobro o morebitnih posledicah naših dejanj.

No, če smo iskreni, ga marsikdo "biksa" še v zrelih letih, a Rebeka Dremelj je v srednji šoli dobila lekcijo, za katero sama pravi, da misli, da jo plačuje še danes. Dolgo časa o tem ni hotela govoriti, a med pogovorom z Lepo Afno oziroma z Leo Filipovič je odprla srce.

"Mislim, da si po 20 letih prva, ki ji bom to povedala," je dejala nekdanja misica, pevka in podjetnica." Predvsem bom povedala zaradi tega, ker vem, da to gledajo tudi mlada dekleta in se mi zdi zelo pomembno, da jih podučim. Jaz sem v srednji šoli svoji prijateljici, se pravi sem bila stara 17 let, ukradla denar. Ukradla sem ji 12 tisoč tolarjev,  da sem si lahko kupila telefon, ki mi ga starši niso mogli kupiti. Še po 24 letih me mrazi. Takoj, ko sem to naredila, sem poklicala to prijateljico in ji povedala, kaj sem naredila, ker me je takoj začela peči vest. A je bilo prepozno," je dejala.

Prijateljica je to razkrila in hitro se je izvedelo, da je Rebeka ukradla denar. Posledica tega je bila, da je v srednji šoli ostala brez prijateljev in je bila izobčena. "Ko sem zmagala na Miss Slovenije, sem takoj na začetku šla skozi pekel. Jaz sem za to v srednji šoli plačala veliko kazen in odgovarjala. Ni bilo prav, zelo narobe. Dejstvo je, da sem to kazen že prestala in potem sem doživela en uspeh, s katerim se pa mnogi niso mogli sprijazniti. In so vse te srednješolske stvari vrgli na plano." Kaj vse je povedala, pa si lahko ogledate v intervjuju.