Rebeka Dremelj odločno v bran športnici, ki so jo kritizirali zaradi objave slik, na kateri se vidi njen celulit

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
29. 10. 2020

Priljubljena pevka in podjetnica slovi kot iskrena oseba, ki se postavi tudi za druge, če se ji zdi, da je to treba narediti.

Tokrat se je oglasila preko družbenega omrežja in opozorila na nekaj, kar se ji zdi pomembno. In za kaj je šlo? Znana smučarka Lindsey Vonn je na Instagramu pred kratkim objavila zapis in svojo sliko, ki ni retuširana ali polepšana. Zapisala je, da je ponosna na svoje telo, saj je z njim dosegla veliko. Slika je bila zelo opažena, nekateri so jo kritizirali, številna znana imena pa so jo podprla.

Morda vas še zanima: Rebeka Dremelj: Nikoli se ne bom spremenila

Med njimi tudi Rebeka Dremelj, ki je zapisala: "Lindsey Vonn že od nekdaj velja za eno "ta lepših" med športnicami. Očitno so tudi njej vsa ta izmišljena lepota, retuširane slike itd. prišle preveč do živega in se je odločila za objavo celulitastih slik. (Mimogrede, zelo malo jih poznam, ki celulita ne bi imele)."

Dodala je, da si marsikdo izbriše kakšen mozoljček in polepša kožo, hkrati pa opozorila, da so določeni trendi presegli meje normalnega. "Predvsem mlade "frajle" se tako zelo obremenjujejo same s seboj, si niso všeč itd, vse samo zaradi tega, ker želijo izgledati kot njihove vzornice, ki niti slučajno ne zgledajo tako kot na sliki. Roko na srce, jaz Sandiju velikokrat, ko mi reče - joj kakšna pa si v glavo, rečem - glej me na instagramu. Tam nisem," je še odločno pristavila Rebeka.

 

Lindsey Vonn že od nekdaj velja za eno "ta lepših" med športnicami. Očitno so tudi njej vsa ta izmišljena lepota,...

Posted by REBEKA DREMELJ on Tuesday, 27 October 2020