Rebeka Dremelj ostro nad kritike, ki jih je bila deležna zaradi objave slik, TAKO je odgovorila

Rebeka Dremelj ostro nad kritike, ki jih je bila deležna zaradi objave slik, TAKO je odgovorila (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 8. 2022

Vedno je veljala za osebo, ki je nadvse iskrena in se odzove na nepravice - če se te godijo njej, pa toliko bolj odločno.

Rebeka Dremelj rada pokaže, kje uživa s svojimi najbližjimi in si privošči zaslužen počitek. Pogosto na Instagramu pokaže lepe prizore, ki navdušujejo njene sledilce, a nekaterim to očitno ni všeč. Tako se je oglasila ena od njenih sledilk, ki ji je sporočila, naj ob objavi "svojih afnarij z vsega sveta pomisli na otroke in družine, ki si takšnih počitnic ne morejo privoščiti."

Rebeka Dremelj pokazala, v čigavi družbi uživa zdaj: Poletje bo izkoristila do konca!

No, Rebeka se je odločno odzvala z zapisom v Instagram zgodbi. Sledilki je sporočila, naj zamenja svojo naslovno fotografijo, ki prav tako kaže peščeno plažo, in naj tudi sama pomisli na vse otroke, ki si ne morejo privoščiti morja.

Ob tem je poudarila, da ne skoči na vsako provokacijo, ampak tokrat res ni mogla ostati tiho. Spomnila jo je na to, da je bila v preteklosti tudi sama dobrodelna in na dejstvo,a da je veliko otrok prav zaradi nje videlo morje in uživalo v brezskrbnih morskih radostih. "Najlažje je soditi zgolj po sebi in pljuvati vse vprek in vprek," je bila odločna Rebeka.

"Lepo poletje vam želim in prosim odklikajte drugam, če vas fotografije na mojem profilu motijo, saj jih bo še kar nekaj," je sporočila Rebeka.