Rebeka Dremelj po dolgih letih obležala v postelji

Rebeka Dremelj po dolgih letih obležala v postelji (foto: Promocijski material) Promocijski material
31. 1. 2019

Slovenska pevka in manekenka Rebeka Dremelj te dni bije bitko z nadležno gripo, ki jo je položila v posteljo.

"Takole že čisto cel dan "gnijem" v postelji. Prvič po res dolgem času, da me je položilo v posteljo. Gripa je prišla na obisk. Prvo Sija, boga pupa mala, je imela 7 dni vročine, zdaj pa jaz. Šajana in Sandi se pa prav dobro držita. Upam, da tako ostane," je svojo pripoved na Instagramu začela bolna Rebeka Dremelj.

"Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem morala kar dvakrat eno in isto snemanje odpovedat. Mi je šlo kar težko z jezika. Zdaj pa se moram res do drugega tedna sestaviti, ker se mi tole vleče že vse skupaj 14 dni, zato mi hitro dajte vse alternativne nasvete ki jih premorete. Pijem že vse od čebulnega čaja, medu pa ingverja pa limono pa ni da ni. Ampak zagotovo je še kaj, kar bi lahko, a ne?"

No, upajmo, da bo Rebeka kar čim hitreje okrevala in da bo znova povsem zdrava in fit in kos vsem novim delovnim izzivom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In takole že čisto cel dan "gnijem" v postelji. Prvič po reeees dolgem času, da me je položilo v posteljo. Gripa je prišla na obisk. Prvo Sija, boga pupa mala, je imela 7 dni vročine, zdaj pa jaz. Šajana in Sandi se pa prav dobro držita. Upam, da tako ostane... prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem morala kar dvakrat eno in isto snemanje odpovedat. Mi je šlo kar težko iz jezika...😂 Zdaj pa se moram res do drugega tedna sestavit, ker se mi tole vleče že vse skupaj 14 dni, zato mi hitro dajte vse alternativne nasvete ki jih premorete. Pijem že vse, od čebulnega čaja, medu, pa ingverja, pa limono pa...mah, ni da ni. Ampak ziher je še kaj, kar bi lahko...a ne? 😉

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo