Rebeka Dremelj pokazala, kako je okrasila dom - in malce tudi sebe

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
11. 12. 2020

Pevka in podjetnica ima res dober okus, ko gre za okrasitev doma.

Rebeka Dremelj se, ko gre za njeno družino, vedno nadvse potrudi. To je pokazala svojim sledilcem, saj je objavila fotografijo, na kateri lahko občudujemo njihovo novoletno drevesce.

A Rebeka ne bi bila Rebeka, če se pri tem ne bi malce pohecala (tudi) na svoj račun: "Copati se super ujemajo z puloverjem od Dončiča, pri frizuri se bogami sploh ne vidi, da frizerji ne delajo... totalno sem spočita in srečna, da smo doma, cele dneveee in se lahko velikooo družimo! Sarkazem ste verjetno prepoznali že v prvem stavku. Kako pa kaj pri vas? Tud fajn a ne?"

Ne glede na vse pa se lahko strinjamo, da Rebekinemu videzu ti nenavadni časi, ki jih večinoma preživljamo doma, niti malo ne škodijo - tudi če njeni lasje že dolgo niso videli frizerja, je njena pričeska lepa in živahno nakodrana, obraz ne izraža utrujenosti, videti je dobro razpoložena, taka, kot smo je vajeni. Ne dvomimo pa, da že pogreša nastope, svoje oboževalce in razne dogodke, ki se jih je rada udeleževala, a ti časi bodo prej ali slej spet prišli. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo