Rebeka Dremelj pokazala, kako velika romantika sta s soprogom Sandijem, njuna ljubezen je še kako močna

Rebeka Dremelj pokazala, kako velika romantika sta s soprogom Sandijem, njuna ljubezen je še kako močna (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 7. 2022

Njuna povezanost je resnično zavidanja vredna. Kljub temu, da sta skupaj že vrsto let, znata ohranjati romantiko in strast v zvezi.

Rebeka Dremelj in Sandi Škaler sta zagotovo zakonski par, ki je marsikomu za vzor. Imata dve čudoviti punčki in starševstvo jima vzame veliko časa. Sama se trudita, da bi skupaj s hčerkicama ustvarjali nepozabne trenutke, poletne počitnice pa so kot nalašč za to.

Srčna izbranka Luke Basija že dolgo ni bila videti tako seksi, kreacija, ki jo je izbrala, je na njej fantastična!

A kljub temu si naša pevka in podjetnica ter njen soprog znata vzeti čas samo zase in si odtrgati kakšen romantični trenutek. To je pokazala kar Rebeka sama, ki na Instagramu tu pa tam objavi kakšen lep prizor njunih zasebnih trenutkov. Očitno so trenutno nekje ob morju, kjer nadvse uživajo. Rebeka in Sandi sta se podala na vožnjo z barko, ob tem pa so nastali ljubki prizori.

Naša nekdanja misica slovi po svoji hudomušnosti, zato ne čudi dejstvo, da je s humorjem komentirala objavljene fotografije. "Trikrat sem rekla Damjanu naj se umakne, da bi eno sliko za instagram naredila, pa bolj kot se je umikal, bolj se je v kader postavljal. Prosim en lajk za Damjana," je zapisala Rebeka.

Nam se zdita Rebeka in Sandi iz leta v leto bolj povezana, o tem pa zgovorno pričajo tudi spodnji prizori, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)