Rebeka Dremelj pokazala, kako zeloo posrečeno kombinirati ozke kavbojke, suknjiče in visoke petke: Super je!

Rebeka Dremelj pokazala, kako zeloo posrečeno kombinirati ozke kavbojke, suknjiče in visoke petke: Super je! (foto: Instagram) Instagram
22. 11. 2022

To je zagotovo oprava, v kateri je vsaka ženska videti elegantno in sproščeno hkrati, pa tudi v skladu z modnimi trendi.

Nekdanja misica in pevka Rebeka Dremelj velja za žensko z odličnim modnim okusom, zato se številne dame zgledujejo po njej - pri Rebeki pogosto poiščejo navdih za svoje modne kombinacije, pa naj gre za vsakdanje obveznosti ali za bolj svečane prigode.

Ana Tavčar v ozkem krilu, ki vzbuja skomine: Tak model bi imela marsikatera, samo poglejte si, KJE je zadrga!

Suknjiči so že nekaj časa med tistimi modnimi kosi, ki so nepogrešljivi v omari modnih navdušenk. Rebeka je pokazala, kakšne suknjiče se da lepo kombinirati s preprostimi kosi, kot so kavbojke in majice z naramnicami. Izbrala je tri krajše modele, v katerih se je postavila pred objektiv.

Prvi suknjič je v osnovi bele barve z diskretnim črnim karo vzorcem, drugi je v črno-belem pepita vzorčku, tretji pa je umazano bele barve z vpadljivimi gumbi. "Kavbojke, majica, reklc in visoke pete! Kamot in čist dost elegantno za kam it," je ob posnetku zapisala Rebeka. Vse skupaj si je radovedno ogledoval nov član njihove družine, prikupen mucek, ki mu je bilo Rebekino početje očitno všeč (tako kot je bilo nam).

Marjetka Vovk verjetno nosila najbolj ultra kratko obleko in vsem kazala gole noge

Če nimate zamisli, kako popestriti garderobo ali izbrati kombinacijo za kak dogodek, je tukaj Rebekin predlog. Salonarje lahko zdaj tudi zamenjate s škornji z visoko ali nizko peto, pa boste videti kot iz škatlice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)