Rebeka Dremelj: Polna energije

Rebeka Dremelj: Polna energije (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
15. 4. 2012

Pevka Rebeka Dremelj ima v nosečnosti še več energije kot sicer. Lepa nosečnica si je iz prve vrste ogledala tudi sredino modno revijo na Philips Fashion Weeku, čeprav zdaj načrtuje predvsem nakupovanje nosečniških oblačil ...

Pred dnevi smo Rebeko opazili v eni od ljubljanskih trgovin, ki ponuja oblačila za nosečnice.

S stilistko sta tam preživeli kar nekaj časa in pridno nabirali oblačila, Rebeka pa je zbujala pozornost tudi zato, ker je imela obute vrtoglavo visoke pete, čeprav nam je pozneje zaupala, da je bila to bolj izjema kot pravilo.

"No, za nastope in poslovne sestanke seveda še vedno obujem salonarje z visokimi petami in tega ne nameravam spremeniti do konca. Kadar se odpravim po zasebnih opravkih, pa se jim poskušam izogniti," nam je zaupala Rebeka, ki kar žari.

Na začetku, ko še nihče ni vedel, da je noseča, je morala nenehno odgovarjati na vprašanja, kaj je spremenila, da je videti drugače kot sicer. Rebeka se je ob teh pripombah le skrivnostno nasmehnila in sogovornika prepustila nadaljnjemu ugibanju ...

Glasne komentarje, da je pevko nosečniški trebušček še polepšal, je bilo slišati tudi med zvezdniškimi gostjami na Fashion Weeku, ki so druga za drugo Rebeki čestitale za veselo novico. Ena od njih nam je zaupala, da ne more verjeti, da nosečnost lahko žensko tako polepša. "Poglejte jo. Kako je lepa. No, saj ne, da drugače ne bi bila, vendar se je kar ne morem nagledati," je ni mogla prehvaliti.

Rebeka, ki še vedno pridno nastopa in to namerava početi prav do konca nosečnosti, ima neverjetno veliko energije. "Moram priznati, da sem na začetku nekajkrat pomislila, češ kaj pa, če se mi zgodi, da bom brez energije. To se mi je sicer zdelo skoraj neverjetno, ampak vseeno. No, zdaj vidim, da je bila skrb povsem odveč. (smeh) Lahko bi nastopala in nastopala in sploh nisem utrujena," nam je zaupala in dodala, da so bili delavni tudi velikonočni prazniki.

Na nastope se večinoma še vedno vozi tudi sama, saj neznansko uživa za volanom. Včasih jo z vožnjo na bolj oddaljeno lokacijo pocrkljajo v njeni menedžerski agenciji Unico ali pa vlogo voznika prevzame njen mož Sandi.

Bodoči očka je, kot je bilo pričakovati, ves iz sebe od sreče in za bodočo mamico zelo lepo skrbi. Za zdaj se Rebeka ni še nič zredila.

"Telovadim, veliko hodim, in ko vidim, da je prehitro poskočilo kake pol kile, se poskušam naslednji dan malo zadržati. Ne da bi pretiravala, ampak namesto petih napolitank recimo pojem samo dve! (smeh)" pove malo za šalo in malo zares.

Odkar je noseča, opaža, da se ji je izostril vonj, s hrano in posebnimi željami pa še nima težav. Prav tako še vedno lahko obleče vsa svoja normalna oblačila in nosečniške obleke, ki jih je nakupila pred kratkim, še čakajo v garderobni omari.

"Za zdaj sem se morala odreči le enim hlačam, ki so mi bile že pred nosečnostjo malo bolj tesne."

Nova Story že v prodaji

Story