Rebeka Dremelj: Poročila se bo!

Vir: Story
15. 4. 2011

Ena najbolj priljubljenih in uspešnih slovenskih pevk Rebeka Dremelj bo še pred poletjem nevesta. O poročnih načrtih skrivnostno molči, vseeno pa je nekaj podrobnosti o tem dogodku že prišlo v javnost.

Tako smo izvedeli, da sta se Rebeka in njen fant Sandi za poroko odločila že konec prejšnjega leta, sladko skrivnost pa jima je uspelo ohraniti vse do pomladi. Rebeka bo gospa Škaler postala še pred poletjem, priprave na poroko pa so se ravno začele, ko se je Rebeki končno uspelo malo oddahniti.

Zadnje leto je bila namreč razpeta med Ljubljano, domačimi Brežicami, Sarajevom in Beogradom, saj si je tam ustvarjala kariero in bila za svoje garanje tudi bogato na­grajena, nazadnje z oskarjem popularnosti Republike Srbske 2011 v Banjaluki za pop izvajalko leta. Takoj po izidu albuma je za Story tudi povedala, da sedaj počasi prideta na vrsto tudi Sandi in družinsko življenje. Za našo revijo je že pred časom dejala, da to, da sta se ves ta čas bolj malo videla, na njuno zvezo zagotovo vpliva, vendar ne slabo.

"Če si z nekom v zvezi že deset let in če si vsak dan skupaj, nonstop … se verjetno že malo naveličaš, kajne? No, midva mislim, da še nisva naveličana drug drugega, ker se bolj malo vidiva, in vsakič, ko sva skupaj, sva vesela, da sva sku­paj, sva dobro volje (no, ne ravno vedno) in poskušava skupni čas izkoristiti kar se da kakovostno. In verjeli ali ne, po vseh teh letih skupnega življenja o njem vsakič znova še vedno ugotovim kaj, česar prej nisem vedela," je priznala Rebeka.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story