Rebeka Dremelj: Poročni prstan ima tetoviran!

Rebeka je imela teden pred poroko še dekliščino, isti vikend pa še štiri nastope. Kljub temu pa nima časa za počitek, saj ji tega priprave na poroko ne dovolijo. (foto: Story Press) Story Press
Vir: Story
25. 6. 2011

Rebeka Dremelj in njen zaročenec Sandi Škaler bosta danes, v soboto, 25. junija, postala mož in žena. Nobena skrivnost ni, da se bosta poročila na Otočcu, razkrivamo pa, da sta si Rebeka in Sandi poročna prstana dala kar vtetovirati.

Rebeka je znana po tem, da pri svojih podvigih nikoli ne prisega na klasiko, torej tudi na poroki, enem najpomembnejših dni v njenem življenju, ne bo nič drugače. Pevka je, čeprav je organizacijo poroke prepustila agenciji AVI, vseeno rahlo pod stresom, kar nam je priznala v kratkem pogovoru, in nam zaupala podrobnosti svojega novega okrasa - vtetoviranega poročnega prstana.

"V bistvu sva se za to odločila v trenutku. Sandi zaradi svojega dela ne more nositi poročnega prstana in tako sva se preprosto odločila za tatu. To sva storila 14 dni pred poroko in šele sedaj prstana dobivata pravo podobo, saj tetovaža takoj po posegu ni videti prav lepo.

Tetovator Aleš, ki je poskrbel tudi za moja zadnja dva tatuja, je prišel kar k nama domov, kjer smo opravili lepo v miru," je povedala pevka, ki je to, da sta si prstana omislila tako kmalu pred poroko, ne skrbi, saj nihče od njiju ni vraževeren.

"Če po pravici povem, je bila to super odločitev tudi zato, ker res nisem imela časa in volje hoditi od zlatarne do zlatarne in izbirati prstane. Sicer sva o tem, da bi si tam kupila poročna prstana, razmišljala na Baliju, vendar bi izdelava takšnih prstanov, ki sva si jih zaželela midva, trajala veliko dlje kot pa najin obisk," je povedala Rebeka in tako izdala še eno podrobnost.

Med obredom si s Sandijem ne bosta izmenjala poročnih prstanov, prav tako nista napisala nobenih poročnih zaobljub. Velika ljubiteljica tatujev, njen delfinček na dekolteju je že prav znamenit, pa ni pričakovala, da bo poseg na prstancu tako bolel. "Sandi sicer ni nič potarnal, jaz pa lahko rečem, da me do zdaj še noben tatu ni tako bolel. Je pa prst res specifično mesto in tetovator mora biti zelo natančen.

Ker me je tako bolelo, vtetovirani prstan tudi ni narejen čisto okoli prsta," pravi. Sama si je na prstanec vtetovirala črko S, začetnico imena moža, Sandi si je seveda vtetoviral R, oba pa sta si poleg črk omislila še znak jing jang. "Zato ker je v vsakem slabem tudi nekaj dobrega in obratno," razloži pevka.

Pilo se bo le najboljše

Po zanesljivih virih blizu agencije AVI, ki bedi nad poroko, naj bi vsi svatje vso noč pili vrhunska vina, za katera bo poskrbela že večkrat na mednarodnem nivoju odlikovana štajerska vinska klet Dveri Pax. Ker je Rebeka velika ljubiteljica zeliščnega napitka jägermeister, bo na poročni zabavi tudi podjetje G3 Spirits z omenjeno pijačo, barmanom, ki bo skrbel za osvežilne jägrove koktajle, in hostese agencije Leopatra. Ko bo čas za zdravico, pa bo v kozarce natočena zlata radgonska penina, za katero bodo poskrbele Radgonske Gorice.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story