Rebeka Dremelj: Poslovila se je od odrov

Rebeka Dremelj: Poslovila se je od odrov (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
22. 11. 2016

Kljub visoki nosečnosti Rebeka še ne miruje. Nedavno je predstavila novost – s prvo slovensko parfumsko hišo je izdelala parfumske verižice.

Rebeka pravi, da gre za revolucijo na področju parfumov: "To je nov način nošenja parfuma, saj parfum popršite po parfumski blazinici, ki se jo nato vstavi v medaljon z okrasnim motivom. Ta potem vonj parfuma oddaja 3 do 5 dni.

Z ekipo MySpirit tako ali tako nonstop 'brainstormamo'. In včasih idejo predlagam jaz, včasih pa kdo drug.

"Hej, kaj pa če bi ..."

Predlog, ki je morda včasih že stavek, je dovolj in že se razvije super debata, iz katere se na koncu zagotovo izcimi nekaj dobrega. Je že res, da imam kar nekaj idej, ampak brez vse podpore celotne ekipe in podjetja SCC tudi moje ideje ne bi vedno padle na plodna tla. Parfumska verižica je lep modni dodatek, nekaj novega, mi smo to poimenovali: nov način nošenja parfuma, ki je zares preprost. Odpremo medaljon, odišavimo blazinico in uživamo v najljubšem parfumu. Odlična stvar pa je tudi za tiste, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne smejo, ne morejo ali nočejo nositi parfuma na koži."

Rebeka, ki ima rok poroda 1. decembra, te dni sicer ne skače več po odrih: "Si ne predstavljam s takoooo velikim trebuhom stati na odru. Pa res je tudi to, da je ta nosečnost bistveno drugačna, kot je bila prva, tako da mi to, da sem malo bolj umirjena, čisto dobro dene. No, nekateri bi rekli, da nisem umirjena, ampak meni je tole trenutno stanje čisto po polžje."

  • Rebeka je zgled številnim ženskam, zaveda pa se, da je marsikomu tudi trn v peti: "No, nekaterim sem vzor, nekaterim pa grem verjetno tudi na živce. In prav je tako. V življenju mora vedno biti neko ravnovesje – tako dobrega kot slabega. To, da sem vzor, mi ni v breme, kot tudi ne, če me nekdo ne mara, kajti vsak ima pravico do svojega lastnega mnenja. Mi je pa vsekakor zelo pomembno, da z določenimi dobrimi dejanji lepo vplivam na svojo hčer, da jo naučim predvsem to, da je v življenju treba stvari zaslužiti in da ne padejo kar same z neba. Pomembno mi je tudi to, da so med mojim prebolevanjem bolezni številni našli uteho v kakem mojem pozitivnem zapisu in predvsem v pesmi Le za kratek čas. Se mi zdi, da sem takrat s svojo dobro voljo in pozitivno naravnano energijo marsikomu pomagala, da mu je bilo vsaj malo lažje."

Tekst: Nika Keder

Priporočamo