Rebeka Dremelj povsem od blizu pokazala noge in priznala, da jo ta težava že nekaj časa pošteno muči

Rebeka Dremelj povsem od blizu pokazala noge in priznala, da jo ta težava že nekaj časa pošteno muči (foto: Instagram) Instagram
10. 8. 2020

Pevka Rebeka Dremelj povsem od blizu pokazala, kako so v resnici videti njene noge.

Pevka Rebeka Dremelj je pred časom odkrito priznala, da se tudi sama po 40. letu sooča z določnimi težavami. Že nekaj časa jo namreč mučijo žile na nogah in te svoje težave je nedavno tudi razkrila svojim sledilcem na Instagramu.

Rebeka je namreč svojim sledilcem pokazala, da ima na hrbtni strani nog že nekaj žil, ki so na dneve, ko je veliko na nogah še bolj vidne.

No, Rebeka dela vse kar lahko, da bi se izognila operaciji, ki jo že imela njena mama, ki se je soočala z enakimi težavami. Mi si želimo, da ne bi prišlo tako daleč in da bi ji žile čim bolj prizanesle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁Priznam! Ko so mi poslali tale izdelek v testiranje, sem se delala malo "norca" iz sebe, v stilu, da druge "influencerke" dobivajo bonbončke, čokoladice , šminke etc. za reklamirat, jaz pa veneks, gel proti krčnim žilam! 🙈🙈🙈😂😂😂 Saj je smešno, a ni? Po 40-tem mi pač to pripada! 🙈😉. Ampak vam moram povedat, da sem reeeees vesela, da so mi ga poslali, ker moje noge, so žilaste!Pika. Mama je že bila na operaciji in očitno tudi meni kaj takega preti. Veneks je krema ki pomaga tudi pri zeloo hudih težavah s krčnimi žilami. Jaz teh zaenkrat še nimam, je pa res, da sem na dobri poti, da jih dobim. Že po celem dnevu na nogah čutim, da me žile na desni nogi pečejo, že imam malo izbočene in vidne. Sem vam dala sliko zraven zato, da vidite, da ne govorim kar v tri dni.😞 Torej tole je gel, ki vsebuje samo naravne sestavine in ima globinsko delovanje. Po besedah Alme Rekič je  tole vrhunska stvar, ona je neverjetno zadovoljna z njim, jaz si pa tudi zdaj že par dni pridno mažem in vam kmalu povem kaj in kako . Alma pravi, da so top. Imamo o gelu na nepremagljiva.si tudi članek, tako da si ga lahko preberete. Imam pa seveda 3 gele tudi za vas, tako da, če bi ga katera imela mi spodaj v komentar napišite kake težave imate in kmalu izberem 3.  Gel pa lahko naročite na www.veneks-forte.si

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo