Rebeka Dremelj: Pred poroko ga biksa v tujini

Rebeka Dremelj in Samuel Lucas (foto: ADA) ADA
Vir: Nova
9. 5. 2011

Rebeka Dremelj je bila pred dnevi znova v Sarajevu, kjer je imela medijske obveznosti.

In čeprav bo kmalu dahnila usodni DA svojemu dolgoletnemu partnerju Sandiju, v zadnjih dneh svobode vsestranska lepotička ne snuje poročnega načrta, ampak si je sredi bosanske prestolnice privoščila predporočno rajanje s Samuelom Lucasom.

S poroko se Rebeka niti malo ne obremenjuje, saj je vse skupaj prepustila kar agenciji AVI, zato si je po končanih medijskih obveznostih v Sarajevu privoščila druženje z enim najboljših vokalistov pri nas.

Samuel Lucas postaja tudi vse bolj vroče ime na ozemlju Bosne in Hercegovine, saj je bila njegova pesem Ona nije više tu deležna številnih pozitivnih kritik največjih glasbenih umetnikov v BiH. Lucas je nastopil tudi v sarajevskem Coloseumu kot gost najbolj znanega bosanskega radijca Emirja Cocalića, za mizo Lucasove ekipe pa se je ta večer znašla tudi vsestranska Rebeka Dremelj, ki je ob njegovem nastopu več kot očitno veselo poplesavala ter prepevala.

Menda ni manjkalo veliko, da bi se punca povzpela kar na mizo. Vse to je opazil tudi radijec Cocalić, ki se je v trenutku znašel pod odrom in Rebeko dobesedno privlekel k Lucasu ter zahteval, da skupaj odpojeta duet. V priredbo pesmi Lutka za bal sta se popolnoma vživela in poskrbela za odlično glasbeno točko. Po koncu večera sta odšla vsak v svojo smer vse do naslednjega dne, ko je naš bosanski paparac znova ujel dvojec Dremelj & Lucas sredi Baščaršije med kofatkanjem.