Rebeka Dremelj premagala strah in naredila nekaj, kar si marsikdo ne bi upal, poglejte to!

Rebeka Dremelj premagala strah in naredila nekaj, kar si marsikdo ne bi upal, poglejte to! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
28. 3. 2022

Uf, nam se zdi, da tole ni mačji kašelj in da je treba zbrati kar precej poguma!

Rebeka Dremelj je res ženska, ki se ne ustraši izzivov. To dokazuje s svojo karierno potjo, ki je pestra in raznolika. Če jo nekaj zanima, se tega pač loti, in zato je za marsikoga prava vzornica.

No, tokrat pa se je lotila nečesa nepričakovanega in zelooo adrenalinskega, če vprašate nas - akrobatskega letenja! Seveda je vse skupaj potekalo pod strokovnim vodstvom, tako da je bila ves čas v varnih rokah. A vseeno - pogum pa je le treba zbrati, kajne?

"Bolj stara, bolj nora. Nekaj bo na tem!  Takole je zgledala moja sobota in akrobacije v zraku. Sem še živa! Jaaa, šla sem letet z akrobatskim letalom!," je Rebeka zapisala ob posnetku, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Poglejte si, kako je vse skupaj potekalo, morda vas zamika, da bi si nekaj podobnega privoščili tudi vi. Vsekakor je bila naša pevka in podjetnica navdušena.

Po poletu, ki je bil res adrenalinski, je Rebeka med drugim rekla: "Raje bi šla še enkrat rodit," a njen nagajiv nasmešek je povedal več kot tisoč besed. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)