Rebeka Dremelj: Prvi dopust s Šajano!

Vir: Story
26. 8. 2013

Pevka Rebeka Dremelj je z možem Sandijem in hčerko Šajano dopustovala na hrvaškem otoku Pag, seveda pa mlada družinica med tamkajšnjimi slovenskimi turisti ni ostala neopažena. Dnevi, ko so jo paparaci na plaži lovili zgoraj brez, so mimo, zdaj časa za sončenje sploh nima več, saj se je ves dan ukvarjala le z malo Šajano.

Pevka je z družino stanovala v enem izmed apartmajev v bližini plaže, in kot nam je opisal amaterski fotograf, ki nam je poslal fotografije družinice, je Rebeka vsako jutro precej zgodaj Šajano v vozičku odpeljala na sprehod.

Vstajanje v zgodnjih jutranjih urah je nekaj, na kar se je Rebeka navadila šele potem, ko je dobila hčerko.

"No, nič ne rečem, seveda bi si kdaj zaželela, da bi kakšen dan kar zamrznila in spala do enajstih ali dvanajstih, ampak tudi zbujanje ob sedmih ima svoj čar. V bistvu šele zdaj s hčerko spoznavam, kako so jutra lepa. (smeh) Ko mi je med nosečnostjo kdo rekel, da bom vstajala ob šestih ali sedmih zjutraj, sem odgovorila, da za to ne obstaja niti najmanjša možnost," je Rebeka pred časom priznala za našo revijo.

Ves čas dopusta pa je očitno lahko spoznavala tudi lepa jutra na otoku. Čeprav ju je večina slovenskih turistov takoj prepoznala, se očitno ne Rebeka ne Sandi s tem nista preveč obremenjevala.

"Človek bi pričakoval, da se bosta skrivala in držala bolj zase, vendar še zdaleč ni bilo tako. Prav zanimivo je bilo opazovati, kako prav nič zvezdniško se je vedla Rebeka, prav nič ni izstopala. Občasno so si privoščili kakšno pijačo v bližnjem lokalu, srečevali smo jih v trgovini in na večernih sprehodih. Le po napisu na njenem hyundaju, na katerem z veliko piše Rebeka Dremelj, smo lahko spremljali lokacije, kjer se je družina gibala," nam je še povedal fotograf.

Človek bi pričakoval, da se bosta skrivala in držala bolj zase, vendar še zdaleč

Pevka se je z družino vsak dan kopala na drugi plaži, navadno so se tja pripeljali z avtomobilom, Šajanin voziček pa je bil popolnoma otovorjen. Nanj sta Rebeka in Sandi naložila od napihljivega bazenčka do plastičnih lopatk in lončkov, s katerimi se je Šajana, seveda pod budnim očesom mamice, igrala na igrišču v bližini plaže.

Rebeka se je naokoli sprehajala v kopalkah in pokazala izklesano postavo. Potem ko je že kmalu po porodu izgubila kar 28 kilogramov, se je vso pomlad posvečala oblikovanju telesa, izklesane trebušne mišice pa je pokazal tudi njen mož Sandi.

"In ko bi videli, kako zaljubljeno je gledal obe svoji dekleti. Šajana je veliko časa preživela v očkovem naročju, z Rebeko pa sta se večkrat poljubila," smo še izvedeli.

Napisala Andreja Freyer

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story