Rebeka Dremelj razkrila, koliko porabi za hrano za svojo družino. Se vam to zdi preveč?

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
22. 3. 2021

Priljubljena pevka in podjetnica skupaj s soprogom Sandijem mora poskrbeti za to, da so doma vsi siti in da je vedno na voljo dovolj živil.

Zato Rebeka Dremelj načrtuje odhode v trgovino, pa tudi zelo dobro ve, kaj bo kupila. Prisega na domače izdelke, zdaj pa je razkrila, koliko porabi za hrano za svojo štiričlansko družino.

"Hrano kupujem slovensko, skoraj 90 odstotkov, zlasti mlečne izdelke, tu prisegam na Pomurske mlekarne in ljutomerske sire – ne vem, zakaj, navadila sem se na te okuse. Meso kupujem domače, največkrat pri okoliških kmetih, ki jih je okoli mojega doma kar precej.

Pri oblekah pa priznam, da sem manj ozaveščena in domoljubna, saj največkrat nakupujem po spletu. Moj zadnji večji nakup je pravzaprav vsakotedenski lov za špecerijo, ne spomnim se, kdaj sem prišla iz trgovine z računom za manj kot sto evrov."

Vir: Onaplus

No, lahko bi rekli, da je vse odvisno od porabe in potreb. Nekateri zapravijo manj, drugi več, Rebeka pa na prvo mesto postavi kakovost, saj se ji zdi pomembno, da njeni najbližji jedo dobro in domačo hrano.

Priporočamo