Rebeka Dremelj razkrila recept za uspeh

Rebeka Dremelj razkrila recept za uspeh (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič) Helena Kermelj, Primož Predalič
Vir: Story
31. 5. 2013

O polno zaposleni pevki Rebeki Dremelj se zadnje tedne govori iz treh razlogov...

Prva dva sta njeni skladbi Fantje izpod Triglava, s katero se je uspešno vrnila na sceno, in Slovenski Superboy, ki jo je preuredila skupaj z ansamblom Slovenski zvoki, tretji pa je seveda osupljivih 28 kilogramov, ki jih je izgubila v samo šestih mesecih.

Rebeka je sedem mesecev po porodu za naslovnico naše revije pozirala v kopalkah in takrat tudi razkrila recept za uspeh. Mladi mamici so nekateri za ta dosežek čestitali, poleg tega pa se je na njeni Facebook strani vsul tudi cel kup komentarjev, v katerih so njeni oboževalci izrazili ogorčenje in ji napisali, da je presuha in da je izgubila vse obline.

"Ja, saj mi kdo reče, da sem presuha, vendar, če sem iskrena, sem kar vesela takšnih pripomb. Tega namreč že dolgo nisem slišala in s tem, da mi nekdo reče, da sem suha, me ne more užaliti," pravi Rebeka.

Čeprav je izgubila tako osupljivo veliko kilogramov, pa ni storila tega, kar bi marsikdo pričakoval od nje: zamenjala ni niti enega kosa v garderobi. Priznava pa, da je postala precej pikolovska glede tega, kako ji oblačila stojijo.

"Prej ko sem imela nekaj kilogramov viška, sploh nisem bila pozorna na to, kako se mi kakšno oblačilo prilega, zdaj pa sem občutljiva in takoj opazim, če mi na primer kakšne hlače niso popolnoma prav," priznava.

Osemindvajset kilogramov, ki jih je izgubila po porodu, je bil njen cilj in nikakor ne namerava shujšati še bolj.

A lepa postava ne pomeni samo vitkosti. Rebeka se trudi, da bi jo čim bolj izklesala, o tem, kako ji to uspeva pa nam je zaupala v reviji Story.

Napisala Andreja Freyer, fotografije Helena Kermelj, Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 23/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 23/2013

Story Story 23/2013, od 29. 05. 2013