Rebeka Dremelj: Razkrivamo lokacijo poroke

Rebeko je naš paparac ujel na Otočcu … (foto: N.Divja) N.Divja
Vir: Nova
22. 6. 2011

Nezadržno se približuje poroka leta med pevko Rebeko Dremelj in njenim izbrancem Sandijem Škalerjem. Podrobnosti poročnega dne Rebeka še vedno skrbno skriva, informacij niso želeli izdati niti v agenciji AVI, ki bedi nad celotno poroko. Verjetno jih je Rebeka neusmiljeno zavezala k strogi molčečnosti.

Ker neveste že po tradiciji zadnji teden pospešeno urejajo vse potrebno, smo šli v akcijo kar sami. Naš paparac je Rebeko dober teden dni pred poroko od jutra čakal pred njenim domom in ji sledil vse do večera, ko se je vračala domov. Rezultat? Splačalo se je!

Novin paparac je Rebeko od zgodnjih jutranjih ur čakal, čakal in čakal. Ko je bilo okoli 12. ure že videti, da ne bo nikogar iz hiše, je elegantno oblečena prikorakala bodoča nevesta in se z avtom odpeljala v smeri proti Novemu mestu, še pred tem mestom pa zavila tja, kjer na Dolenjskem najpogosteje potekajo poroke.

Grad Otočec. In zdaj je že očitno, da bo poroka leta potekala na Otočcu. »Odbrzela je iz avtomobila, nekaj odnesla, čez manj kot deset minut pa že prišla nazaj, se usedla v avto in s polno hitrostjo odpeljala naprej,« je dogajanje opisal naš fotograf, ki ji je nato spretno sledil proti Ljubljani.

Izbira najboljše

»Vmes se je tik pred Ljubljano ustavila še na bencinski črpalki, a se nisem preveč približal, da ne bi postalo sumljivo.« Rebeko je pot nato vodila na Vič, v trgovino Pro Mak, največjo in najbolj cenjeno slovensko trgovino, ki se ukvarja z dekoracijami. “Odšla je v notranjost salona na Tržaški ulici in očitno sestankovala, saj je bila tam skoraj eno uro. Zatem sem ji sledil v smeri Bežigrada in najbrž se je dogovarjala še za zadnje podrobnosti, saj se je ustavila v manufakturi sladic Sladkač,” je še povedal naš fotograf.

Sladkač z lastnico Bojano Plahutnik na čelu na splošno velja za najbolj cenjeno manufakturo slaščic, ki je že številnim znanim estradnikom za poroko in druge priložnosti ustvarila odlične torte.

Agencija AVI naj bi postavitev šotora po podatkih zanesljivega vira z vsemi dodatki zaupala grosupeljskemu MobilPlacu, za notranjost pa bo menda poskrbela Hiša Vizij. Ta slovi, da s svojo tehnično opremo ustvarja odlične in nepozabne dogodke, vedno pa se tudi maksimalno prilagaja željam naročnika. Do zdaj so ustvarili že veliko odličnih zgodb za najbolj zveneča slovenska podjetja. Tokratna poroka pa naj bi bila še poseben izziv.

Erosa ni med povabljenci

Agencija AVI je bila zelo skopa z informacijami in odgovori na naša vprašanja. Glede povabljenih gostov, med njimi tudi Erosa Ramazzottija, so zatrdili le: “Pridejo povabljeni gostje z Rebekine strani, med njimi je kar nekaj znanih osebnosti. Ob Rebeki bodo ta dan njej ljubi ljudje. Erosa ne bo, ker ga tudi ni med povabljenimi svati. Poroka bo takšna, kakršna je Rebeka. Kdor Rebeko pozna, bo tudi vedel, kaj mislimo s tem.”

Priporočamo