Rebeka Dremelj: S Severino o otrocih

Rebeka Dremelj: S Severino o otrocih (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
15. 2. 2013

Minulo soboto je bil na Ptuju en okostnjak še posebej priljubljen. Rebeka Dremelj se je namreč v takem kostumu zmagoslavno vrnila na glasbene odre.

Več kot štiri tisoč poslušalcev je od pol desetih zvečer do pol štirih zjutraj z njo prepevalo uspešnice, kot so Pojdi z menoj, Slovenski superboy, Pod mojo kožo, Vrag naj vzame ... Vmes pa je zvezdnica v zakulisju kramljala še z eno zvezdniško mamico - Severino.

Rebeka in Severina imata veliko skupnega. Obe sta zasloveli že kot najst­nici. Obe sta svojo državo predstavljali na Evroviziji. Obe sta priljubljeni po vsem Balkanu. Obe sta lani rodili prvega otroka. In obe sta se po zelo kratki porodniški zmagoslavno vrnili na glasbene odre. Tako sta bili torej resnično prava izbira za prvega od 12. koncertov v okviru Ptujskega karnevala, ki ga letos organizira agencija Unico.

Čeprav sta se na Ptuju posvečali predvsem svojim oboževalcem, sta Rebeka in Severina seveda tako zadovoljni s svojima otročičkoma, da nas ni presenetilo, ko smo opazili, da se v zaodrju pogovarjata prav o tem, kako Aleksander in Šajana prenašata zimo, kakšne so težave s prvimi zobki, kaj najbolj zaleže pri krčih in kakšne trike uporabljata za uspavanje. Pravzaprav nas je zanimalo samo še to, kateri datum sta določili za poroko, saj bi bilo seveda idealno, če bi se Aleksander, sinko hrvaške zvezdnice in srbskega kralja bakra, in Šajana, hčerka naše zvezdnice, nekoč poročila. Si predstavljate, kakšna zvezdniška poroka bi to bila?

Rebeko smo seveda povprašali tudi o tem, kaj pravi o morebitni zvezi svoje hčerkice s Severininim sinkom, vendar se je ob našem vprašanju samo sladko nasmejala. "S Severino sva kramljali o osebnih stvareh in nimam pravice govoriti o tem, kar mi je zaupala. Lahko vam zaupam le, da sem bila ganjena, ko sem ugotovila, da mi moji poslušalci še vedno tako množično stojijo ob strani. Ko mi je eno izmed deklet, ki so na Ptuj prišla prav zato, da me vidijo po dolgem času, povedalo, da je komaj čakala, da po porodniški spet pridem na odre, saj pravi, da naredim super žur, mi je šlo prav na jok. Verjetno me je tudi materinstvo malo omehčalo ... No, zaradi takšnih oboževalcev se splača vsaka neprespana ura ..." je še dodala.

Napisala Sonja Javornik

Nova Story že v prodaji

Story