Rebeka Dremelj s tem prizorom vzbujala skomine, samo poglejte si, kako se je prepustila užitku

Rebeka Dremelj s tem prizorom vzbujala skomine, samo poglejte si, kako se je prepustila užitku (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 7. 2021

Pred kratkim je s svojo družino dopustovala na Maldivih, in očitno so bile te počitnice nepozabne, saj še vedno rada deli spomine nanje.

Rebeka Dremelj zna poskrbeti, da se ima lepo - tako ona kot njeni najbližji. Zaveda se, da nam pozneje ostanejo samo spomini, ki nam dajejo moč v trenutkih, ko to najbolj potrebujemo.

Pred kratkim si je skupaj s soprogom in njunima hčerkama Sijo in Šanajo privoščila počitnice na resnično sanjski destinaciji, na rajskih Maldivih, ki slovijo po čudovitih peščenih plažah in turkiznem morju. To je pokazala še svojim oboževalcem, s katerimi rada deli utirnke iz svojega življenja.

"Tole je slika, ki jo pač, če si na Maldivih moraš imeti. Je pa fajn, da se po tem slikanju v mreži polni alg tudi stuširaš," je zapisala ob sanjskem prizoru, na kateri jo lahko občudujemo med uživanjem v morju. Ja, zagotovo so mrežo v morju malce prerasle alge, a kljub temu se ji ni mogla upreti.

Poletje bo trajalo še nekaj časa, Rebeka pa ga bo zagotovo znala dodobra izkoristiti. Verjetno se bo skupaj s svojo družino v času šolskih počitnic odpravila še kam, morda na kakšen krajši izlet, v vsakem primeru pa bo izjemno uživala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)