Rebeka Dremelj: "Šajana me rada opazuje"

Rebeka Dremelj: "Šajana me rada opazuje" (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
29. 9. 2017

Proti koncu poletja se za Rebeko Dremelj začnejo 'sladke stvari', saj ima vedno polne roke dela s pripravljanjem praznovanja rojstnega dne male Šajane. Letos bo deklica dopolnila pet let in Rebeka ji bo znova pripravila tematsko zabavo.

Priprave na rojstni dan se začnejo kar en mesec dni, da Rebeka vse organizira in poišče prave balone ter okraske, s katerimi nato okrasi vso hišo.

Poleg tega z mini praznovanjem praznujejo vsak mesec, dokler ne bo mlajša hčerkica Sija dopolnila enega leta. Rebeka tako kljub porodniškemu dopustu ne počiva, saj se septembra zelo veliko ukvarja tudi s svojo znamko lepotnih izdelkov v prvi slovenski parfumarni MySpirit, kjer se znova obeta novost na področju parfumov, ki je do zdaj v Sloveniji še ni bilo in glede katere še ostaja skrivnostna.

Po uspešnih dveh letih, ko je na trgu predstavila svoj MySpirit by Rebeka, parfum še do danes ostaja prvovrstna posebnost. Rebeka je namreč prva Slovenka z lastnim parfumom, narejenim v Sloveniji v prvi slovenski parfumarni MySpirit, uspešno zgodbo pa je z ekipo obogatila že z vrsto novih izdelkov. Do zdaj je bilo tako prodanih že več kot 20 tisoč izdelkov pod imenom MySpirit by Rebeka in navdušenje še kar ne pojenja.

"Šajana me rada opazuje"

"Šajana me seveda opazuje, ko se urejam za kakšno oddajo. Ko pride k meni frizer, mora nujno narediti frizuro še njej. Vsake toliko časa, ko se ličim, pride, da dam še njej na ustnice malo brezbarvnega glosa itd. Seveda gre po maminih stopinjah. Saj poznamo pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa," nam je Rebeka zaupala v smehu.

Skrivnost njenega uspeha: Ničesar ne prepušča naključju

Pred časom nam je povedala, da ničesar več ne prepušča naključju, saj si mora dobro organizirati čas, da ji uspe narediti vse. "Začela sem si pisati urnik in nekako sem optimizirala svoj čas. Ničesar več ne prepuščam naključju. Enostavno mora biti vse načrtovano, saj sem ugotovila, da ves dan delam in delam, na koncu pa niti ne vem, kaj sem naredila, samo utrujena sem, če nimam dneva splaniranega do minute ... V življenje sem vnesla red in disciplino in tako sem videla, da je vse skupaj veliko lažje. Zdi se mi, da za veliko stvari lahko najdemo rešitve, le treba jih je poiskati."

Ilona Penzeš

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story38/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 38/2017

Story 38/2017, od 14. 09. 2017