Rebeka Dremelj: Šajanina velika zabava

Rebeka Dremelj: Šajanina velika zabava (foto: Dejan Nikolić, osebni arhiv) Dejan Nikolić, osebni arhiv
Vir: Story
29. 9. 2016

"Natanko štiri leta nazaj sem prejela najodgovornejšo, najtežjo, a hkrati najlepšo vlogo svojega življenja!" je v soboto zvečer zapisala na svoji strani na Facebooku pevka Rebeka Dremelj in tako na rojstni dan hčerke Šajane objavila njuno skupno sliko.

Tudi letos je pevka poskrbela, da je imela Šajana zabavo, kot si jo je zaželela: vse je bilo v rožnati barvi in v stilu priljubljene risanke Maša in medved. Že ko si se pripeljal po vasi, so baloni razkrivali, da v hiši poteka prava otroška zabava, saj je bilo naokrog ogromno pisanih balonov.

"Šajana je praznovala četrti rojstni dan, a ker smo imeli druge družinske obveznosti, smo praznovali dan kasneje," nam je zaupala pevka. Točno opoldne je na kosilo prišla celotna družina, ob četrti uri pa so se Šajani pridružili vsi njeni prijatelji. "Večinoma so bili prijatelji iz vrtca, ki se imajo zelo radi in se med vikendom že zelo pogrešajo," je v smehu povedala Rebeka. "Malo nam je ponagajalo vreme, najprej smo načrtovali, da bo zabava na vrtu ob bazenu, a se je tudi 'načrt B' praznovanja v hiši super obnesel. Prvič smo imeli doma res tako veliko zabavo za veliko otrok, zato sem skrbno premislila in se odločila, da animacije prepustim kar profesionalcem," je pojasnila pevka. Poklicala je Miškino gledališče, kjer so otrokom pričarali res simpatično predstavo Mineštralala s čudovitim sporočilom, da ni pomembno, kdo si in kakšen si, v vsakem primeru si zaslužiš srečo in to, da srečo nosiš vedno s seboj, le odločiti se moraš zanjo. "Predstava je trajala približno eno uro, lepo je bilo videti množico otročkov, ki sedijo z odprtimi usti, velikimi očki in nasmeški na obrazu. Ob koncu pa sta igralki še spravili na noge vse otroke in rajali z njima. Ker so nas vse tako navdušili, sem se odločila, da jih drugo leto znova povabim," je odločena mamica male Šajane.

Kamorkoli si se obrnil, povsod sta bila nasmejana risana junaka Maša in medved, baloni, napisi, krožnički, prtički ... Seveda pa tudi torta ni smela biti nič drugega kot v stilu Maše in medveda. "Potrudila sem se, da je bilo vse povezano v rdečo nit. Hišo sva s Sandijem urejala do druge ure zjutraj, ker sva želela videti presenečen izraz in iskrive oči Šajane, vsak napor, ki ga starši vložimo v otroke, včasih tudi pozno v noč, pa odtehtajo te iskrice v očeh in veselje," nam je zaupala Rebeka in dodala, da je vso okrasitev prepustila Party Shopu, s katerim redno sodeluje pri poslovnih in zasebnih dogodkih in ki je še nikoli ni razočaral.

Šajana pa je imela tudi veliko dela z darili in Rebeka pravi, da se bo to leto Šajana veliko športno udejstvovala, saj je dobila novo kolo, rolerje in še kar nekaj športnih rekvizitov.

Čeprav so ji priprave na zabavo vzele kar nekaj časa, pa se je lahko pevka na zabavi sprostila, saj so jo visoko nosečo razvajale pozorne prijateljice in ji pomagale pri strežbi gostov. "Zelo sem hvaležna, da imam takšne prijateljice, ki so videle, da mi nosečnost ne prizanaša, sploh pa imeti zabavo doma s toliko otrok na kupu. Zavihale so rokave in mi pomagale, predvsem pa sta mi pri izvedbi rojstnodnevne zabave ogromno pomagala mama in oče. Tokrat za spremembo, ker sem navadno na vseh domačih rojstnih dnevih, zabavah in  praznovanjih vedno organizatorka jaz, sem delo prepustila drugim in sem lahko resnično uživala ob Šajani. Počutila sem se kot v šoli, saj sem vsakič, ko sem dvignila kakšen krožnik, zaslišala prijateljico: Rebeka, sedi," je povedala v smehu.

In kdaj se je velika zabava male deklice končala? Šajana je bila zaradi zabave vzhičena, saj je rajala, dokler je Rebeka ni odpeljala spat, a tudi takrat neuspešno, saj je bila deklica še uro in pol pod vtisom in je z mamico želela razpravljati o veliki zabavi. A kmalu bo Šajana znova praznovala, saj bo na začetku decembra postala sestrica in takrat bo v hiši družine Dremelj Škaler zopet veselo!

Napisala Ilona Penzeš
Fotografije Dejan Nikolić, osebni arhiv

Značke: Rebeka Dremelj
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story39/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 39/2016

Story 39/2016, od 22. 09. 2016