Rebeka Dremelj: Nove fotografije s Šajano

22. 10. 2012

Najbolj iskana mamica v tem mesecu je zagotovo priljubljena Rebeka Dremelj, zato smo seveda ves čas pridno iskali vse mogoče informatorje, da bi ljubko mamico čim prej ujeli na prvem sprehodu.

Ampak pevka prva dva tedna po porodu sploh ni zapuščala svoje hiše. Malo Šajano sta v opaznem rožnatem vozičku vozili na sprehod predvsem babici. Prejšnji teden pa smo končno dobili pričakovano novico, da je svojo lepo vilo končno zapustila tudi Rebeka. Prav zato smo takoj poslali na pot fotografa, ki nam je priskrbel fotodokaze.

Rebeka Dremelj je na estradnem prizorišču že tako dolgo, da se dobro zaveda, kako poteka medijski posel. Ker je vedela, da vse medije zanima, kaj se z njo dogaja, je bila še posebej pazljiva. Čeprav je telefon izklopila in se že ves čas, od tistih zadnjih dni pred porodom, na klice oglaša njena telefonska tajnica s sporočilom, da se za vse obrnemo na njenega menedžerja, je dobro seznanjena s tem, da je iskana tarča paparacev.

Prav zato je bila zelo previdna, ko je odšla na sprehod, seveda z vozičkom. Našega fotografa je opazila, ko je čakal pred njeno hišo, in čeprav se je skrival za avtomobilom, ostremu očesu prekaljene zvezdnice ni ušlo, da se dogaja nekaj sumljivega, ko pa je opazila velikanski fotoaparat (za fotografije z daljše razdalje je pač potreben velik objektiv), je takoj prihitela zraven.

Ko je prepoznala našega fotografa, s katerim je že večkrat sodelovala, je sklenila, da nam ponudi kompromisno rešitev. Ker kot vsaka mlada mamica po porodu seveda še ni v najboljši kondiciji (čeprav moramo priznati, da trebuščka praktično ni več opaziti, čeprav še vedno nosi malo bolj ohlapna oblačila).

Ker ima seveda podočnjake zaradi neprespanih noči, je očitno sklenila, da je bolje, da se z našim sodelavcem dogovori tako, da vsem najbolj ustreza: ona je bila pripravljena pozirati z vozičkom, vendar je v zameno želela, da ne objavimo fotografij, na katerih bi se videla njena ljubka hčerkica, poleg tega pa si je še nadela sončna očala.

Rebeka

Potrebovala je okrevanje

Čeprav Rebeka še ni pripravljena na daljše intervjuje, pa je med fotografiranjem našemu sodelavcu zaupala kar nekaj podrobnosti. "Strinjam se z vsemi ženskami, ki so že pred mano povedale, da je materinstvo zagotovo najlepša, a hkrati tudi najbolj naporna služba," je povedala našemu fotografu.

In če Rebeka pravi, da je materinstvo naporno, potem temu res ni kaj dodati, saj je bila pevka znana po tem, da je kar prekipevala od energije in je postavljala rekorde v tem, koliko kilometrov je prepeljala v enem dnevu, ko je hitela z nastopa na nastop. In seveda tudi v številu nastopov, ki jih je imela v enem dnevu.

Tisti, ki smo jo spremljali v Sarajevu na promociji njene plošče, ki jo je izdala za balkanski trg, ali v Beogradu, ko se je pripravljala na Evrovizijo, ne bomo nikoli pozabili, kako je od jutra do jutra tekala od enega do drugega in opravljala številne obveznosti. Takrat smo se lahko prepričali, da življenje prave zvezdnice ni prav nič zvezdniško, če pri tem mislite na lagodje, ampak gre za eno navadno garanje ...

In Rebeka bo nedvomno garala tudi zdaj, ko se bo zagotovo v rekordnem času spravila v kondicijo. Sicer je treba reči, da je bila že zdaj videti polna energije, njena postava pa je bila takšna, da nikoli ne bi uganili, da je rodila pred slabimi tremi tedni. Ampak očitno tudi ona ni neuničljiva, saj je na vprašanje, kako to, da prvih 14 dni ni sama hodila na sprehod, dala vedeti, da je očitno morala okrevati po porodu.

"Potrebovala sem čas zase," je še povedala novopečena mamica, ki pa je bila ves čas nasmejana do ušes, tako da je bilo takoj jasno, da kljub kakšni neprespani noči in umazanim pleničkam v svoji novi vlogi izjemno uživa.

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo