Rebeka Dremelj se je razhudila: Njena hčerkica ni dobrodošla na rojstnem dnevu sošolke. Poglejte, kaj je razlog!

Rebeka Dremelj se je razhudila: Njena hčerkica ni dobrodošla na rojstnem dnevu sošolke. Poglejte, kaj je razlog! (foto: arhiv Pop TV, Bor Slana, Tibor Golob) arhiv Pop TV, Bor Slana, Tibor Golob
17. 4. 2019

Uspešna podjetnica in pevka Rebeka Dremelj, ki ima tudi svoj blog, je objavila zapis o dogodku, ki bi prizadel vsakega starša. To se je zgodilo tudi Rebeki in njeni hčerkici Šajani.

"Marija pomagaj, kam gre ta svet? Bodo naši otroci res popolni nestrpneži? Šajana je prišla v avto in mi rekla, da jo želi prijateljica, sošolka, povabiti na rojstni dan, pa ji mamica ne dovoli, ker baje mene ne prenese, kljub temu, da me ne pozna! :-)
Hvala " mamica" za odlično temo mojega novega zapisa!," je na svojem Facebook profilu zapisala Rebeka. Odzvali so se njeni številni FB-prijatelji, nekateri so tudi sami doživeli podobne reči in so opisali svoje izkušnje. Rebeki so ponudili podporo in razumevanje. 

Ker jo je dogodek prizadel, je na svojem blogu pripravila daljši zapis na to temo: "Ni se me dotaknilo to, da me mamica ne prenese in pustimo to, da mamici nisem všeč, čeprav me ne pozna, tega niti komentirala ne bom. Ampak…..komentirala pa bom tole: kako lahko mama svojemu še ne 7-letnemu otroku predstavi problem, zakaj ne sme drugega otroka povabit. Meni osebno se zdi to popolnoma nesprejemljivo in zgrešeno, če se postavim v vlogo starša. Seveda tudi meni niso simpatični vsi ljudje na tem svetu, ampak jih pustim pri miru in na pamet mi ne pride, da bi svojemu otroku ukazala, koga lahko in koga ne sme povabiti na rojstni dan. Seveda obstaja številčna omejitev, normalna stvar, ampak iskreno, če mi kdo od staršev ne bi ugajal, bi speljala razlog zakaj naj njegovega otroka ne povabi, popolnoma drugače …," med drugim zapiše Rebeka.

Priporočamo