Rebeka Dremelj še nikoli tako odkrito: "Počutim se prazno. Izmučena sem."

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
8. 2. 2021

Pevka Rebeka Dremelj se je vedno zdela polna optimizma in vedrine, a vse se zdi, da so korona časi tudi njej že močno načeli živčke in da tudi sama komaj čaka, da se vse to enkrat konča.

"Počutim se prazno. Izmučena sem. Ukrepi mi gredo na živce, a jih še vedno spoštujem. Že vse mesece se družimo samo s tremi družinami, tako da imata tudi hčerki nekaj družbe. Že vrsto let januarja organiziram kosilo za poslovne partnerje, ampak letos seveda ne upam.

Druženja bodo morala počakati. Če samo pomislim, da sem pred korono ves čas sestankovala, pela pred množicami, se dobivala z različnimi poslovnimi sodelavci. Uh, moje življenje se je resnično močno spremenilo. Zdaj sem izmučena. Peti ne morem, sem pa vsak dan aktivna in urejam obveznosti za svoje spletno mesto, sicer pa imam res ogromno obveznosti doma.

Kuham, perem, pospravljam, skrbim za hčerki. Zdi se mi, da sem cele dneve zaprta doma, čeprav grem z družino seveda rada tudi ven, v naravo. Zdi se mi, da sem že zlepljena z računalnikom. Zdi se, kot da bi cele dneve samo kuhala in pospravljala … Uh, dolgočasna sem že sama sebi! In priznam: komaj čakam, da se to konča. Včasih komaj čakam, da se konča dan, kaj šele to obdobje, za katero se zdi, da se vleče že leta …"

Vir: Odkrito.si

Morda vas zanima še: V objemu tega lepotca zdaj uživa Špela Grošelj, videti sta sanjsko

Priporočamo