Rebeka Dremelj se v maškare preobleče trikrat

Rebeka Dremelj se v maškare preobleče trikrat (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
1. 3. 2017

Pustni evforiji je podlegla tudi novopečena mamica Rebeka Dremelj, ki je tokrat prvi kostum pripravila tudi nekajmesečni hčerkici Siji.

Pevka nam je zaupala, da jo na otroška leta, ko se je za vsako pustno rajanje prepustila svoji domišljiji, vežejo lepi spomini, zato želi takšne izkušnje prenesti tudi na svoji hčerkici Šajano in Sijo. Prva je že dovolj stara, da si je kostum izbrala sama, za Sijo pa je tokrat poskrbela Rebeka, ki se tudi kostumom zase posveti v polni meri, saj se v maškare vsako leto preobleče vsaj trikrat.

"Pustna sobota dopoldne, doma, družinsko, potem verjetno tudi zvečer, ko imam z bandom kak nastop (no, letos izjemoma ne), ter na pustni torek, ko gremo kot družina na povorko v domačem kraju," pove Rebeka in doda, da je izbira maske vsako leto kar zahtevna stvar. "Ko izbiram za nastop, moram vedno gledati kot celoto. Kaj bom jaz in kaj bodo člani banda, da ima maska neki smisel. Tako smo bili že miki miške, pa pirati, kavbojci, Indijanci, okostnjaki itd.

Ko zbiramo masko s Šajano, pa se tudi nekako vedno skušamo uskladiti, da 'pašemo' skupaj. Tako smo bili prvo leto vsi trije pikapolonice, pa potem miki miške, pa enkrat je bila Šajana NODI, midva pa škrata. Lani smo bili vsi mačke, letos pa se bomo malce težje uskladili, kajti Šajana želi biti zlatolaska, kar pomeni, da bi jaz lahko bila čarovnica (za to maske ne potrebujem), Sandi pa močerad. (smeh) Torej, letos ne bomo ravno usklajeni, tukaj je še Sija, ki bo podedovala Šajanino pikapolonica. Komaj čakam pust, všeč mi je, ko smo vsi malo nori in za to ne potrebujemo opravičila. Od vedno je malo otroka v meni," je iskrena Rebeka, ki svoje kostume vedno najde v trgovini Party shop v Koloseju.

A. K.

Priporočamo